Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Simona Halep a ajuns la 400 de victorii în circuitul WTA! Urmează confruntarea cu Anastasija Sevastova. "E mereu greu să joci împotriva ei"

Simona Halep Publicat de Andrei Ionascu pe 26 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20081416/2/profimedia-0601294872.jpg

Simona Halep (locul 3 WTA) s-a calificat în turul trei al turneului pe hard de la Miami, SUA, după o victorie în trei seturi în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia (51 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-0. Halep (29 de ani) a obţinut victoria cu numărul 400 în circuitul WTA. Urmează duelul cu letona Anastasija Sevastova (locul 57 WTA).

În setul doi al confruntării cu Caroline Garcia, Simona Halep a primit îngrijiri medicale pentru o problemă la umărul drept. Totuşi, românca a câştigat 11 dintre ultimele 12 game-uri, în prima partidă pe care a disputat-o în ultimele cinci săptămâni.

Deşi au fost puţini spectatori în tribunele arenei din Miami, tricolorul nu a lipsit, fiind adus de către un suporter al Simonei.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20081416/1/profimedia-0601307639.jpg

În turul al treilea la Miami, Simona Halep o va întâlni pe letona Anastasija Sevastova, pe care a învins-o în şase dintre cele nouă confruntări.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20081416/3/h2h-halep.jpg

"Ea a început foarte bine, iar kick-ul din serva ei m-a deranjat mult. Am avut nevoie de ceva timp să mă obişnuiesc şi să intru în ritm. Am simţit că în setul al doilea am început să mă mişc mai bine. Mi-am relaxat picioarele şi am putut să mă folosesc mai bine de picioare. Am avut nevoie de ceva mai multă forţă, pentru că ea este o adversară puternică şi trebuie să o împing în spate.

Când am ajuns aici, nu am simţit vreo durere, totul a fost foarte bine. Dar am avut nişte seturi la antrenament cu alte jucătoare şi am început să mă resimt, iar azi a devenit mai puternică. Simt doar când servesc, aşa că o să încerc să mă recuperez cât mai bine, ca să servesc mai bine, pentru că azi am servit foarte încet. Voi vedea cum o să răspundă corpul zilele următoare.

Sunt foarte fericită să aud că am ajuns la 400. E impresionant că am câştigat atâtea meciuri pe tablourile principale. Am mulţi ani în top, de asemenea. Când înfrunt momente grele pe teren, ştiu ce am de făcut. Am învăţat în acele 400 de victorii.

Sevastova schimbă mereu ritmul. Nu ştii niciodată ce minge să aştepţi de la ea. Uneori joacă foarte plat, alteori trimite mingi înalte, alteori slice-uri, scurte. E mereu greu să joci împotriva ei", a spus Simona Halep, la conferinţa de presă.

În turul 2 la Miami, letona Anastasija Sevastova (locul 57 WTA) a învins-o pe americanca Cori Gauff (36 WTA), scor 1-6, 6-2, 6-3.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele