Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

VIDEO | Simona Halep a dezvăluit ce sport a iubit în liceu. ”A fost frumos să pot juca!”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 15 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20554044/1/halep.jpg

Simona Halep are un start de 2022 perfect. Sportiva noastră a câştigat turneul de la Melbourne şi speră la un triumf şi la Australian Open, primul mare turneu de mare şlem al anului.

Ea a vorbit în cadrul unui interviu despre importanţa sportului şi a dezvăluit că în liceu era îndrăgostită de handbal. Fostul lider WTA a făcut şi un apel la mişcare.

 "Îmi place sportul în general, nu doar tenisul. Îmi place să ies din casă. Cred că este sănătos să ieşi şi să alergi sau să te duci la sală, să practici alte sporturi. Când am ocazia, fac şi eu asta.

Iubeam handbalul când eram în liceu. A fost frumos să pot juca, m-a ajutat şi la tenis să am putere mai multă",
a spus Halep, în cadrul unui interviu pentru organizatorii turneului de la Antopozi.

 



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele