Ultima oră
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia
NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului
Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi

VIDEO | Simona Halep a plecat spre Australia, unde va sta în carantină. "Sunt pregătită, fizic şi psihic. Am aşteptări destul de mari"

Simona Halep Publicat de Andrei Ionascu pe 12 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/19878514/2/halep-avion.jpg

Simona Halep (locul 2 WTA) a plecat spre Australia, unde va fi nevoită să stea în carantină timp de 14 zile, la Adelaide. Constănţeanca va debuta în 2021 la turneul WTA 500 de la Melbourne, programat în perioada 31 ianuarie - 6 februarie.

Halep (29 de ani) n-a mai jucat niciun meci oficial din 4 octombrie 2020, de la Roland Garros.

La îmbarcarea de pe aeroportul Otopeni, Simona a precizat că abia aşteaptă să-l revadă pe antrenorul australian Darren Cahill.

"A fost o semivacanţă, pentru că m-am antrenat din greu, o perioadă destul de lungă. Dar a fost bine pentru că am stat acasă. Sunt pregătită, fizic şi psihic. Sunt bucuroasă că putem să călătorim, să jucăm un Grand Slam important. E bine că, la start de an, putem să trecem peste aceste probleme şi să jucăm.

Da, mi-e dor de Darren (Cahill) şi mi-e dor să ne reunim, să fim toţi în echipă şi să muncim. A fost pentru prima dată după vreo 15 ani când am stat acasă să fac Revelionul. De Crăciun am mai stat cu părinţii şi în anii trecuţi.

Este acelaşi regim la Adelaide ca la Melbourne, aceeaşi carantină. Avem voie să ieşim 4-5 ore pe zi, să ne antrenăm. În rest, trebuie să stăm în cameră. N-o să fie uşor, dar e bine că avem acest timp să ne antrenăm, o să însemne mult. Mi-am luat cărţi la mine, filme, de toate.

Ca de fiecare dată când plec la un turneu, am aşteptări destul de mari. Sunt la un nivel înalt de mult timp. Consider că, dacă mă antrenez aşa cum o fac mereu, am o şansă să joc bine. Dar, în aceste condiţii diferite, cu trei-patru luni de pauză, o să fie mai dificil. Dar sunt pregătită pentru orice", a spus Simona Halep pe aeroportul Otopeni.

92 de jucătoare din Top 100 WTA vor lua parte la cele două turnee organizate la Melbourne, Gippsland Trophy şi Yarra Valley Classic, denumite după două regiuni din statul Victoria.

Jucătoarele vor fi împărţite în cele două competiţii, care se vor desfăşura între 31 ianuarie şi 6 februarie. Fiecare dintre cele două turnee va fi dotat cu premii în valoare totală de 656.530 dolari.

Aceste două competiţii WTA de la Melbourne sunt premergătoare Openului Australiei, primul turneu de Mare Şlem al anului, programat în perioada 8-21 februarie.

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele