Ultima oră
Nu e o glumă! Dennis Man a intrat în vizorul celor de la FC Barcelona. ”Ar fi o soluţie în condiţiile crizei economice provocate de pandemie” Nu e o glumă! Dennis Man a intrat în vizorul celor de la FC Barcelona. ”Ar fi o soluţie în condiţiile crizei economice provocate de pandemie”
Bogdan Mitrea şi-a prelungit contractul cu Sepsi Bogdan Mitrea şi-a prelungit contractul cu Sepsi
VIDEO | Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului, după reuşita din Supercupa Italiei VIDEO | Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului, după reuşita din Supercupa Italiei
CFR vrea să îl dea împrumut pe Jakub Vojtus la FC Voluntari CFR vrea să îl dea împrumut pe Jakub Vojtus la FC Voluntari
VIDEO | Adi Vasile, bucuros de amânarea partidei cu Rostov-Don. ”Sperăm ca o parte dintre jucătoare să se întoarcă” VIDEO | Adi Vasile, bucuros de amânarea partidei cu Rostov-Don. ”Sperăm ca o parte dintre jucătoare să se întoarcă”
Astra scapă de emoţii. Accidentarea lui David Lazar nu este deloc gravă Astra scapă de emoţii. Accidentarea lui David Lazar nu este deloc gravă

VIDEO | Simona Halep a plecat spre Australia, unde va sta în carantină. "Sunt pregătită, fizic şi psihic. Am aşteptări destul de mari"

Simona Halep Publicat de Andrei Ionascu pe 12 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/19878514/2/halep-avion.jpg

Simona Halep (locul 2 WTA) a plecat spre Australia, unde va fi nevoită să stea în carantină timp de 14 zile, la Adelaide. Constănţeanca va debuta în 2021 la turneul WTA 500 de la Melbourne, programat în perioada 31 ianuarie - 6 februarie.

Halep (29 de ani) n-a mai jucat niciun meci oficial din 4 octombrie 2020, de la Roland Garros.

La îmbarcarea de pe aeroportul Otopeni, Simona a precizat că abia aşteaptă să-l revadă pe antrenorul australian Darren Cahill.

"A fost o semivacanţă, pentru că m-am antrenat din greu, o perioadă destul de lungă. Dar a fost bine pentru că am stat acasă. Sunt pregătită, fizic şi psihic. Sunt bucuroasă că putem să călătorim, să jucăm un Grand Slam important. E bine că, la start de an, putem să trecem peste aceste probleme şi să jucăm.

Da, mi-e dor de Darren (Cahill) şi mi-e dor să ne reunim, să fim toţi în echipă şi să muncim. A fost pentru prima dată după vreo 15 ani când am stat acasă să fac Revelionul. De Crăciun am mai stat cu părinţii şi în anii trecuţi.

Este acelaşi regim la Adelaide ca la Melbourne, aceeaşi carantină. Avem voie să ieşim 4-5 ore pe zi, să ne antrenăm. În rest, trebuie să stăm în cameră. N-o să fie uşor, dar e bine că avem acest timp să ne antrenăm, o să însemne mult. Mi-am luat cărţi la mine, filme, de toate.

Ca de fiecare dată când plec la un turneu, am aşteptări destul de mari. Sunt la un nivel înalt de mult timp. Consider că, dacă mă antrenez aşa cum o fac mereu, am o şansă să joc bine. Dar, în aceste condiţii diferite, cu trei-patru luni de pauză, o să fie mai dificil. Dar sunt pregătită pentru orice", a spus Simona Halep pe aeroportul Otopeni.

92 de jucătoare din Top 100 WTA vor lua parte la cele două turnee organizate la Melbourne, Gippsland Trophy şi Yarra Valley Classic, denumite după două regiuni din statul Victoria.

Jucătoarele vor fi împărţite în cele două competiţii, care se vor desfăşura între 31 ianuarie şi 6 februarie. Fiecare dintre cele două turnee va fi dotat cu premii în valoare totală de 656.530 dolari.

Aceste două competiţii WTA de la Melbourne sunt premergătoare Openului Australiei, primul turneu de Mare Şlem al anului, programat în perioada 8-21 februarie.

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele