Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

VIDEO | Simona Halep, la un pas de prima finală WTA din 2021. "Am jucat cu Sabalenka de multe ori şi ştiu la ce să mă aştept" Reacţia jucătoarei din Belarus

Simona Halep Publicat de Andrei Ionascu pe 24 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20136633/1/saba-halep.jpg

Bielorusa Aryna Sabalenka (locul 7 WTA) o va înfrunta pe Simona Halep (3 WTA) în semifinalele turneului pe zgură de la Stuttgart. Meciul a fost programat în această seară, de la ora 19:30. Românca a declarat că este familiarizată cu stilul de joc al adversarei, pe care a mai întâlnit-o de patru ori.

Aseară, Aryna Sabalenka a învins-o pe Anett Kontaveit din Estonia, locul 27 WTA, scor 7-5, 4-6, 6-1, după două ore şi 28 de minute de joc.

Simona Halep a avut o misiune uşoară cu rusoaica Ekaterina Alexandrova (34 WTA), scor 6-1, 6-4.

Simona Halep conduce cu scorul de 3-1 la întâlnirile directe cu Sabalenka. Toate meciurile s-au disputat pe suprafaţă rapidă.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20136633/2/h2h.jpg

“Am jucat cu Sabalenka de multe ori şi ştiu la ce să mă aştept. Loveste foarte puternic, este foarte puternică. Aşa că trebuie doar să mă concentrez asupra jocului meu şi să încerc să o împing înapoi şi să fiu agresivă dacă pot”, a spus Simona Halep.

“Kontaveit a luptat pentru fiecare punct, a fost un meci foarte greu şi sunt foarte, foarte fericită pentru această victorie. Am simţit multe emoţii azi, în setul secund am scăzut foarte mult şi mă bucur că am reuşit să mă ridic în setul decisiv.

Abia aştept meciul cu Simona, este o jucătoare grozavă şi voi da tot ce am mai bun pentru a câştiga. Este trecut de miezul nopţii? Super! Iubesc tenisul, aş putea juca 24 de ore fără pauză (râde). Am destul timp să mă recuperez până la meciul cu Simona”, a declarat Aryna Sabalenka.

Halep (29 de ani) a mai fost în penultimul act la Stuttgart în 2015 şi 2017, cea mai bună performanţă a ei la acest turneu.

Prima semifinală de la Stuttgart este Ashleigh Barty (Australia, locul 1 WTA) – Elina Svitolina (Ucraina, 5 WTA), de la ora 16:30.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele