Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Simona Halep nu va evolua la turneul de la Dubai, unde este deţinătoarea trofeului

Tenis Publicat pe 4 mar 2021
mail-share icon Email

Simona Halep, locul 3 WTA, nu va participa la turneul de categorie WTA 1.000 de la Dubai, programat între 8 şi 14 martie, care care este deţinătoarea trofeului.

Informaţie este publicată de un site ucrainean şi nu a fost confirmată nici de sportiva română, nici de organizatorii turneului.

Anterior, Halep se retrăsese şi de la Qatar Open, competiţie de categorie WTA 500 care are loc, în această săptămână, la Doha.

Jucătoarea română ar trebui să participe la Miami Open, turneu tot de categorie WTA 1.000, care va începe la 23 martie.

Simona Halep nu a mai evoluat după ce a fost eliminată în sferturile de finală ale Australian Open, luna trecută.

Ea s-a impus la ediţia de anul trecut a turneului de la Dubai, după ce a câştigat finala cu Elena Rîbakina, cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6 95).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele