Ultima oră
VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu
Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat” Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat”
”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out ”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off

VIDEO | Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Miami, deşi a primit îngrijiri medicale pentru o problemă la umăr. "Am fost sub presiune tot meciul"

Simona Halep Publicat de Andrei Ionascu pe 26 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20081083/1/halep-miami.jpg

Simona Halep (locul 3 WTA) s-a calificat în turul trei al turneului pe hard de la Miami, SUA, după o victorie în trei seturi în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia (51 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-0. În setul al doilea, constănţeanca a primit îngrijiri medicale pentru o problemă la umărul drept.

Meciul a durat o oră şi 48 de minute. Simona Halep a câştigat 11 dintre ultimele 12 game-uri, în prima partidă pe care a disputat-o în ultimele cinci săptămâni.

Simona Halep (29 de ani) a obţinut victoria cu numărul 400 în circuitul WTA. Românca a reuşit 26 de lovituri câştigătoare şi a comis 16 erori neforţate.

În setul doi, totul părea pierdut pentru Halep, fiind condusă cu 6-3 şi 3-1 şi resimţind dureri la umăr, mai ales în momentele în care servea.

Simona Halep şi-a menţinut bilanţul aproape perfect în confruntările cu Caroline Garcia: şapte victorii în opt meciuri.

"Am jucat de multe ori împotriva ei şi întotdeauna mă aştept la un meci greu, pentru că serveşte foarte bine şi este foarte greu să returnezi. Serviciul meu nu a fost foarte puternic astăzi, aşa că am fost sub presiune tot meciul. Dar în setul al doilea, m-am relaxat un pic, am schimbat tactica, am făcut-o să se mişte mai mult către forehand, apoi ea a început să greşescă mai mult, iar astfel am căpătat încredere că pot reveni. Nu am mai jucat de la Melbourne şi se pare că nu pot să-mi găsesc ritmul foarte uşor. De asemenea, am avut probleme la umăr. O să încerc să dau tot ce am mai bun la fiecare meci. Sunt aici să mă bucur cât mai mult şi să încerc să câştig fiecare meci pe care-l joc. Acesta este obiectivul meu", a spus Simona Halep, după victoria cu Caroline Garcia.

 

În turul 3 la Miami, Simona Halep va juca împotriva letonei Anastasija Sevastova (locul 57 WTA), care a învins-o pe americanca Cori Gauff (36 WTA), scor 1-6, 6-2, 6-3.

Sursa foto: Twitter WTA

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele