Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

VIDEO | Simone Tempestini a câştigat Raliul Sibiului, transmis în direct pe Look Sport

Auto-Moto Publicat de Andrei Ionascu pe 31 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20329572/2/raliul-sibiului-2.jpg

Simone Tempestini, campionul naţional en titre, s-a impus detaşat, sâmbătă, în Raliul Sibiului, etapa a şaptea a Campionatului Naţional de Raliuri. Competiţia a fost transmisă în direct pe Look Sport 3.

Echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu (Skoda Fabia R5) a încheiat victorios cu timpul de 01 h 17 min 34 sec 7/10, fiind urmat de Sebastian Barbu/Bogdan Iancu (Skoda Fabia Rally2), la 02 min 04 sec 7/10, şi de Dan Girtofan/Tudor Mârza (Skoda Fabia Rally2), la 07 min 18 sec 6/10.

Tempestini a câştigat şapte din cele opt probe speciale ale cursei (112,62 km), iar Barbu s-a impus în cealaltă.

Un autoturism care participa la Raliul Sibiului a luat foc şi a fost distrus în totalitate. Nu au fost înregistrate victime, a anunţat ISU Sibiu. Competiţia a fost întreruptă mai bine de o oră.

A fost distrus de flăcări un Ford Fiesta, pe care concura echipajul format din sibienii Bogdan Gligor şi Ionuţ Lazăr. Maşina a luat foc pe traseu, pe drumul dintre Râul Sadului şi Păltiniş. Echipajul sibian concurează în Rally 2.

În clasamentul general al piloţilor, pe primul loc se află Simone Tempestini, urmat de Dan Gîrtofan şi Sebastian Barbu.

Etapa a opta a Campionatului Naţional de Raliuri Betano va fi Raliul Iaşului, programat pe 3 şi 4 septembrie.

Sursa foto: Facebook Raliul Sibiului

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele