Ultima oră
VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut" VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut"
EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri? EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri?
Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea" Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea"
VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave" VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave"
EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor
VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant” VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant”

VIDEO | Situaţie de criză la Dinamo, înaintea meciului cu Chindia! Ionel Gane: "Au mai plecat doi jucători"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19897553/3/rps5924.jpg

Dinamo are mari probleme de lot înaintea meciului cu Chindia Târgovişte, programat de la ora 20:00, în direct pe Look Sport+. Antrenorul Ionel Gane a anunţat că fundaşii Ante Puljic şi Ricardo Grigore sunt accidentaţi, iar portarul Tomas Mejias şi mijlocaşul Juan Camara şi-au reziliat contractele cu 'roş-albii'. Gane a primit asigurări din partea DDB că nu vor mai pleca jucători de la Dinamo.

Dinamo are aproape aceeaşi echipă ca în victoria cu Hermannstadt, scor 2-0. Singura modificare din primul '11' este Geani Creţu în locul lui Ahmed Bani.

Gazonul de pe arena din Ştefan cel Mare nu se prezintă în condiţii bune, suprafaţa de joc fiind îngheţată.

Dinamo - Chindia, echipele de start

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19897553/4/dinamo-chindia.jpg

"De pe o zi pe alta, se întâmplă multe lucruri. Au mai plecat doi jucători: Tomas şi Juan Camara. Venim după un rezultat foarte bun. Îmi doresc să nu mai plece jucători, să am stabilitate şi linişte la echipă. Nu ne mai permitem să pierdem jucători!

Gazonul arată bine, cred că se poate juca. Trebuia să ne aşteptăm la temperaturile astea şi la zapădă, să sperăm că nu va fi mai rău. Nu ştiu de ce e îngheţat terenul, dar cred că se poate juca.

Ar fi frumos să intrăm în primele şase echipe, după perioada asta grea. Nu mă gândesc la acest lucru. Mă gândesc doar la stabilitatea echipei în perioada următoare. Am vorbit cu cei din DDB şi mi-au promis că vor face tot posibilul ca să nu mai plece jucători. Nimeni nu mai crede în ce spune Pablo Cortacero.

Puljic şi Ricardo Grigore sunt accidentaţi, dar cred că îi voi avea la dispoziţie pentru meciul cu Botoşani. Aş mai avea nevoie de 2-3 jucători pentru a completa lotul, dar să vedem în ce condiţii putem să-i aducem. Fanii ne dau încredere că putem merge mai departe", a spus Ionel 'Jerry' Gane, înaintea meciului Dinamo - Chindia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele