Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Situaţie tensionată la CSM Bucureşti! Adrian Vasile cere sprijinul Primăriei Capitalei. "Trebuie să primim salariul"

Handbal Publicat de Andrei Ionascu pe 15 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19594954/1/csm-bucuresti-adrian-vasile.jpg

CSM Bucureşti a obţinut doar un egal cu echipa slovenă Krim Mercator Ljubljana, scor 22-22 (12-11), sâmbătă, în Sala Polivalentă din Capitală, în Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin, în direct pe Look Sport+. Antrenorul ‘tigroaicelor’, Adrian Vasile, şi-a manifestat nemulţumirea faţă de situaţia financiară precară a clubului şi a cerut sprijinul Primăriei Capitalei.

A fost un meci slab pentru CSM Bucureşti, care putea să câştige totuşi la ultima fază. Barbara Lazovic, cu 8 goluri, a fost cea mai bună jucătoare de la CSM. Au mai înscris Carmen Martin Berenguer (7), Gabriela Perianu (2), Dragana Cvijic (2), Elizabeth Omoregie (1), Alexandrina Cabral Barbosa (1), Laura Moisă (1).

Acum o săptămână, CSM Bucureşti a câştigat la Ljubljana, scor 25-23. Jucătoarele sunt nemulţumite de faptul că există restanţe salariale.

"Nu e niciodată simplu să joci două meciuri în decurs de o săptămână cu o singură echipă. E un punct pe care l-am muncit cât am putut de mult. Am suferit în atac, dar, pe de altă parte, au fost şi probleme în zona centrală a apărării. Sunt multe lucruri de îmbunătăţit. 

Trebuie să ne strângem toate resursele energetice pe care le avem. Situaţia salarială e cea pe care o ştim, avem nevoie de ajutorul autorităţilor. Avem nevoie să fim îngrijiţi. În toată această perioadă, fetele au demonstrat că sunt mature şi bune din punct de vedere valoric şi că luptă cu sufletul pentru club şi oraş. Avem probleme de doi ani de zile. Trebuie să înţelegem că trebuie să primim salariul lună de lună, aşa ar fi normal", a spus Adrian Vasile la conferinţa de presă.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că în primăvara anului 2021 va reanaliza finanţarea oferită către CSM Bucureşti.

Angajamentul faţă de această echipă va continua cel puţin până în vara anului viitor, pentru ca parcursul european al acestei echipe să nu fie afectat şi pentru că este vorba de nişte profesioniste, care au semnat un contract cu Municipalitatea. Suntem oameni serioşi şi ne ţinem de contractele pe care le semnăm.

Mai departe, ce se va întâmpla începând cu vara asta... Până în primăvară o să facem o analiză, o să vedem planuri de management şi cum putem să facem ca parte din banii pe care îi consumă această echipă să vină din surse private. E o decizie pe care o să o luăm la momentul acela”, a spus Nicuşor Dan.

În clasamentul grupei A din Liga Campionilor, CSM Bucureşti ocupă primul loc. ‘Tigroaicele’ vor juca următorul meci cu Rostov Don, pe 19 noiembrie, pe teren propriu, restanţă din etapa a treia.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19594954/3/clasament-csm.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele