Ultima oră
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid

VIDEO | Situaţiile lui Nemec, Anton şi Grigore au fost lămurite. De ce au absentat din meciul lui Dinamo cu Botoşani

Dinamo Publicat pe 24 ian 2021
mail-share icon Email

Nemec, Anton şi Grigore nu au jucat pentru Dinamo în meciul cu FC Botoşani. Antrenorul Gane a lămurit situaţia la finalul partidei pierdute de ”câini” cu 0-4 şi a declarat că ei au avut anumite probleme medicale, motiv pentru care a decis să nu se bazeze pe cei trei.

În privinţa lui Paul Anton, despre care s-a scris că e dorit de CFR Cluj, Gane a negat că ştie ceva cu privire la posibila trecere a acestuia în Ardeal. El nu a aflat nimic referitor la eventuala plecare de la Dinamo.

Anton are o problemă medicală, sper să îl recuperez până la meciul următor, cu Mediaş. Şi pe el, dar şi pe Nemec şi Grigore, care şi ei au ceva probleme medicale. De plecarea lui Anton nu ştiu nimic. Sper să îşi revină toţi trei cât de repede se poate, pentru că avem nevoie de ei în partidele următoare şi pe care trebuie să le câştigăm”, a declarat Gane la finalul meciului FC Botoşani – Dinamo 0-4.

CFR Cluj a anunţat public că e interesată de Anton

Marius Bilaşco, oficialul celor de la CFR Cluj, a declarat că echipa sa este interesată de un jucător de la Dinamo, Paul Anton. Înainte să semneze cu ”câinii”, mijlocaşul s-a aflat în contact şi cu campioana din Casa Liga 1. Chiar dacă discuţiile din urmă cu zâteva luni nu s-au materializat, CFR Cluj încă se gândeşte la Anton.

Ardelenii pot pune mâna pe mijlocaş fără probleme, mai ales că e neplătit de ceva timp de Dinamo. Fotbalistul este cotat la un milion de euro.  

Anton e un jucător care îmi place foarte mult. Poate să fie o soluţie şi pentru echipa naţională, poate fi o variantă şi pentru noi! Nu ştiu care va fi viitorul lui. Înţeleg că sunt probleme la Dinamo şi o parte dintre jucători ar putea pleca. Evident că ar putea fi un interes de la noi, mai ales că am avut discuţii cu el înainte să ajungă la Dinamo”, a declarat Bilaşco

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele