Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

VIDEO | Slavia Praga - Nice 3-2. Cehii câştigă în faţa unei echipe din Top 5 campionate. Nicolae Stanciu a lipsit, învoit de antrenor

Europa League Publicat pe 5 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19577074/1/slavia.jpg
Fără Nicolae Stanciu, învoit de şefii clubului praghez după ce soţia sa a născut ieri o fetiţă, campioana Cehiei a reuşit să se impună într-un meci extrem de important, în faţa unei echipe din Top 5 campionate. Slavia a trecut în această seară de echipa franceză Nice, cu scorul de 3-2.
 
Gazdele au deschis scorul după un sfert de oră de joc, la o fază la care Kuchta a ridiculizat defensiva echipei din Ligue 1. Nice a dat semne de viaţă, iar în minutul 32 a reuşit să restabilească egalitatea, prin Gouiri, după o pasă primită de la Ronny Lopes. 
 Cu două minute înainte de finalul primei reprize, Sevcik a executat excelent un corner, iar senegalezul Sima a scăpat de marcaj şi a reluat cu capul imparabil, pentru 2-1. A fost şi rezultatul la pauză, chiar dacă francezii se puteau considera neîndreptăţiţi.

 
În partea secundă a jocului, cehii au reuşit să-şi blocheze foarte bine adversarii, ba chiar au mai marcat o dată. În minutul 71, la o fază de contraatac, Traore a trimis în faţa porţii, iar acelaşi Kuchta a avut de îndeplinit o simplă formalitate, în faţa unei defensive din nou neinspirate.

 
În minutele adiţionale de joc, Nice a reuşit să mai înscrie o dată. Intrat pe teren cu doar 5 minute mai devreme, în locul lui Kamara, Ndoye l-a învins pe Kolar. A fost prea puţin pentru ca echipa de pe Coasta de Azur să plece acasă măcar cu un punct, iar meciul s-a încheiat cu victoria la limită a Slaviei, 3-2.


 
După victoria de azi, campioana Cehiei e pe locul secund în clasament. Slavia are 6 puncte, tot atâtea ca şi liderul Leverkusen, însă nemţii au un golaveraj mai bun. Nice rămâne cu 3 puncte şi cade pe ultimul loc, însă păstrează şanse la calificare într-o grupă mai mult decât echilibrată. 
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele