Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

VIDEO | Slavia Praga - Rangers 1-1. Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi au fost decisivi! Sfertfinalista Europa League se decide la Glasgow, peste o săptămână

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 11 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20060031/9/profimedia-0596802519.jpg

Slavia Praga a remizat pe teren propriu cu Glasgow Rangers, scor 1-1, în manşa tur din optimile de finală ale Europa League, în direct pe Look Sport. Nicolae Stanciu a înscris pentru echipa cehă, în timp ce Ianis Hagi a oferit pasa de gol pentru reuşita scoţienilor.

A fost o partidă echilibrată, în care ambele echipe au irosit ocazii imense de gol. Raportul şuturilor pe poartă a fost 4-2 pentru Slavia Praga.

În minutul 7, Nicolae Stanciu a reuşit unul dintre cele mai frumoase goluri ale serii în Europa League: şut către vinclu, de la marginea careului.

În minutul 27, Kuchta putea să dubleze avantajul gazdelor, dar a fost semnalizat în ofsaid, într-o poziţie foarte bună.

În minutul 30, execuţia suprinzătoare a lui Provod, din lovitură liberă, nu l-a păcălit pe experimentatul portar McGregor, care a intervenit la colţul scurt.

În minutul 34, Nicolae Stanciu a fost aproape de gol, şutul său de la marginea careului trecând pe lângă poartă.

Rangers a înscris la prima fază periculoasă din prima repriză. În urma unei lovituri libere, mingea a ajuns la Ianis Hagi, care a centrat excelent în câţiva metri pentru Helander, care a înscris fără emoţii.

Ianis Hagi nu s-a mai remarcat în repriza a doua şi a fost înlocuit în minutul 63.

Scoţienii au fost mai insistenţi în actul secund şi puteau să preia conducerea în minutul 65, când Kent, cel care l-a înlocuit pe Ianis Hagi, a şutat excelent din careu, dar portarul Kolar a intervenit senzaţional şi a respins mingea de sub transversală.

Nicolae Stanciu a avut probleme la genunchi, după un contact cu Morelos. În cele din urmă, mijlocaşul a fost înlocuit în minutul 76, fiind aplaudat de către toţi colegii.

În minutul 86, Slavia Praga a cerut un penalty, dar Ovidiu Haţegan a lăsat jocul să continue.

Slavia Praga a ratat o ocazie imensă în minutul 90, când lovitura de cap a lui Masopust a fost parată miraculos de către McGregor.

S-a încheiat 1-1, iar Rangers este favorită să se califice în sferturile de finală ale Europa League, în returul de pe teren propriu, programat pe 18 martie.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele