Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

VIDEO | Slavia Praga - Sparta Praga 2-0. Stanciu a dat o pasă de gol! Niţă a avut o evoluţie bună pentru Sparta

Stranieri Publicat pe 11 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20107375/3/gol-slavia.jpg

Slavia Praga a câştigat meciul de pe teren propriu cu rivala Sparta Praga, scor 2-0, în etapa cu numărul 26 din campionatul Cehiei, în direct pe Look Sport. Nicolae Stanciu a dat o pasă de gol pentru gazde, iar portarul Florin Niţă a avut o evoluţie bună pentru oaspeţi.

Slavia Praga rămâne liderul neînvins al campionatului şi se îndreaptă către un nou titlu.

Tomas Holes (45') şi Stanislav Tecl (82') au înscris pentru Slavia Praga. Nicolae Stanciu a pasat pentru prima reuşită a campioanei en titre.

Stanciu a fost înlocuit în minutul 54, pentru a fi menajat în vederea returului cu Arsenal din sferturile de finală ale Europa League, programat joi, în direct pe Look Sport+.

Slavia Praga are un avans de 17 puncte în fruntea clasamentului din Cehia. 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20107375/5/clasament-slavia.jpg


Slavia Praga - Sparta Praga 2-0 (Holes 45', Tecl 82'), pe Look Sport

Min. 90+4: S-a încheiat meciul! 

Min. 82: GOL pentru Slavia Praga! A înscris Stanislav Tecl, atacantul introdus pe teren în minutul 68, cu un şut din careu.

Min. 54: Nicolae Stanciu părăseşte terenul, înlocuit cu Sevcik! Mijlocaşul este menajat în vederea returului cu Arsenal Londra, de joi, în sferturile de finală ale Europa League.

Min. 46: A început repriza a doua! Nicio schimbare în cele două echipe.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20107375/4/echipe-praga.jpg

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză! 1-0 pentru Slavia Praga. Portarul Florin Niţă gesticulează dezamăgit, în drumul spre vestiar, după ce echipa lui a primit gol la ultima fază importantă a primei reprize.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20107375/2/nita-pauza.jpg

Min. 45: GOL pentru Slavia Praga! 1-0! A înscris Holes, cu un şut superb de la marginea careului, după ce a primit mingea de la Nicolae Stanciu.

Min. 40: Nicolae Stanciu a primit un cartonaş galben!

UPDATE 19:00 Portarul Florin Niţă şi mijlocaşul Nicolae Stanciu sunt titulari la cele două rivale.


Derby-ul Cehiei are de data aceasta un iz românesc. În direct la Look Sport, duminică de la 19:30, se joacă Slavia Praga - Sparta Praga, în etapa cu numărul 26 din prima ligă cehă. Duelul va fi unul cât se poate de special şi pentru suporterii echipei naţionale, deoarece la Sparta apără Florin Niţă, iar la Slavia evoluează Nicolae Stanciu. Site-ul www.looksport.ro va reda live video cele mai importante faze ale jocului.

Ambii români se află într-unul dintre cele mai bune sezoane din cariera lor. Florin Niţă (33 de ani) şi câştigat locul de titular la Sparta Praga, deşi a început sezonul ca rezervă, şi a strâns până acum 16 apariţii în care a încasat 16 goluri. În 8 meciuri din campionatul Cehiei, Niţă a scăpat fără gol primit. Portarul român are un procent fabulos de 75 % în privinţa apărării loviturilor de pedeapsă.

VIDEO | Slavia Praga - Sparta Praga se vede la Look Sport, duminică, de la 19:30. Florin Niţă încearcă să îl oprească pe Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu (27 de ani) a înscris 10 goluri şi a oferit alte patru pase de gol, în 23 de apariţii, în prima ligă cehă. Stanciu este om important pentru Slavia Praga şi în parcursul de vis din Europa League, unde a marcat trei goluri şi a oferit două pase decisive, în nouă meciuri. Mijlocaşul României îşi va înfrunta fosta echipă într-o formă excelentă. În ultimele patru partide din campionat a înscris şase goluri.

În ceea ce priveşte situaţia din clasament a celor două echipe, Slavia se află în vârful ierarhiei cu 65 de puncte în 25 de meciuri, dintre care 20 sunt victorii şi cinci sunt remize. Lidera neînvinsă a Cehiei are un golaveraj ireal de 70-15. Sparta Praga ocupă poziţia secundă, cu 16 victorii, trei egaluri şi patru înfrângeri, un golaveraj de 54-26 şi un număr de 51 de puncte câştigate în 23 de partide. Echipa lui Florin Niţă are nevoie obligatoriu de victorie pentru a se menţine în lupta pentru titlu, care pare extrem de greu de obţinut în condiţiile în care Slavia Praga arată foarte bine în acest sezon şi în Europa League.

În tur, Slavia s-a impus pe terenul Spartei cu 3-0. Florin Niţă a fost integralist, iar Nicolae Stanciu a intrat abia în minutul 89. Din ultimele zece meciuri, Slavia s-a impus de cinci ori, iar alte cinci partide s-au terminat la egalitate. Ultima victorie a Spartei a avut loc în martie 2016, 3-1 acasă cu Slavia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele