VIDEO | ȘOC LA FRANKFURT! BAYERN MUNCHEN, UMILITĂ ÎN BUNDESLIGA - LOOKSPORT
Skip to content
Bundesliga Noutăți Uncategorized Video

VIDEO | ȘOC LA FRANKFURT! BAYERN MUNCHEN, UMILITĂ ÎN BUNDESLIGA

Bayern Munchen a suferit o înfrângere catastrofală, prin proporțiile scorului, 1-5 cu Frankfurt, în deplasare, într-un meci din etapa a 10-a din Bundesliga. În direct pe Look Sport 2, meciul a început cum nu se putea mai prost pentru bavarezi. Boateng a văzut direct cartonașul roșu, în minutul 9, lăsându-și coechipierii în inferioritate. Apoi, Kostic a spart gheața pentru gazde în minutul 25, iar Sow a majorat diferența în minutul 33. Patru minute mai târziu, Lewandowski a redus din handicap și toată lumea se aștepta ca partea a doua a meciului să le aparțină celor de la Bayern.

Însă nu numai că bavarezii nu au reușit să revină, dar gazdele au avut o repriză secundă memorabilă, în care le-a ieșit practic totul. Abraham a făcut 3-1, la 5 minute după reluare, iar austriacul Martin Hinteregger a dus scorul la 4-1 în minutul 61. Și asta nu a fost tot. Pacienda a stabilit rezultatul final, 5-1, cu cinci minute înainte de final, iar fanii echipei din Frankfurt au declanșat fiesta.

După acest eșec, Bayern cade pe locul 4 și are 18 puncte din 30 posibile, și se află la 4 lungimi în spatele liderului Monchengladbach. Frankfurt, în schimb, se află pe locul 6 și are în acest moment un punct mai puțin decât Bayern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine