Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

VIDEO | Şoc pe ”Red Bull Arena”. Leipzig 1-1 Padeborn. Codaşa obţine un punct nesperat pe terenului ocupantei locului 3

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19383757/1/lei.jpg

  • RB Leipzig - Padeborn 1-1 (Schick 27/ Strohdiek 90+2)

 

Surpriza etapei cu numărul 30 s-a consemnat la confruntarea dintre RB Leipzig şi Padeborn, scor 1-1.

Gazdele au început meciul tare şi aparent păreau că vor obţine o victorie clară. Atacurile furibunde ale lui Werner şi Schick au fost conretizare rapid.

 O superbă combinaţie ofensivă a celor de la Leipzig a dus la deschiderea scorului, Schick a punctat în minutul după un assist al lui Werner, ca urmare a unui schimb de pase ce a răpus defensiva adversă.

Momentul care a rupt direcţia jocului a fost în minutul 43, când Upamecano a fost eliminat absolut stupid, fundaşul francez a primit al doilea cartonaş galben într-o manieră amatoricească, după ce a lovit mingea înainte ca arbitrul să fluiere.

Padeborn şi-a taxat adversarii în minutul 90+2, când Strohdiek a marcat golul egalării, după ce portarul a respins în faţă un şut din afara careului, trimis după un corner, iar fundaşul a fost pe fază şi a produs surpriza.

În urma acestui rezultat, Leipzig rămâne pe 3, la doar un punct de Borussia Dortmund, pe care ar fi depăşit-o în cazul unui succes. În schimb, Padeborn e ca şi retrogradată, iar punctul de azi doar îndulceşte amarul unui sezon modest.

Echipele de start:

Leipzig: Gulacsi – Angelino, Upamecano, Klostermann, Mukiele – Nkunku (58 Haidara), Kampl, Adams, Olmo (65 Laimer) – Werner, Schick (46 Halstenberg).

Padeborn: Zingerle – Jans, Strohdiek, Hunemeier, Collins – Gjasula (77 Ritter), Vasiliadis – Adjej, Srbeny, Proger (77 Sabiri) – Mamba (63 Michel).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele