Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice

VIDEO | ŞOCUL SERII: „PANZARELE” BAVAREZE AU CÂŞTIGAT LA SCOR BĂTĂLIA PENTRU LONDRA. BAYERN A FĂCUT UN MECI DE POVESTE ŞI A DEMOLAT-O PE TOTTENHAM CU 7-2

Champions League Publicat pe 1 oct 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19231689/4/bayern-gnabry.jpg

Bayern Munchen a spulberat-o pe Tottenham la Londra, 7-2, într-un meci transmis în direct de LOOK PLUS. Gazdele au deschis scorul prin sud-coreeanul Son în minutul 12, dar Bayern a răspuns rapid şi a răsturnat situaţia pe tabelă prin golurile lui Kimmich ('15) şi Lewandowski ('45). După pauză, bavarezii s-au dezlăţuit şi au dus scorul la 4-1, prin golurile reuşite de Gnarby ('53 şi '55). Kane a lăsat falsa impresie că o poate readuce în joc pe Spurs, după ce a transformat un penalty ('61).

A fost doar o iluzie, pentru că finalul i-a aparţinut campioanei Germaniei, care a mai înscris de trei ori, prin incredibilul Gnarby ('83 şi '88), care a marcat de 4 ori în total în această seară, şi Lewandowski, care a realizat dubla, punctând încă o dată ('88).

În celălalt meci al grupei, Steaua Roşie Belgrad a învins-o cu 3-1 pe Olympiakos. Au marcat Vulic `63, Milunovic '87, Boakie `90, respectiv Semedo `37.

Real, doar un egal palid acasă cu Brugge

Real Madrid şi Club Brugge au terminat la egalitate, 2-2, un meci din cadrul grupei A UEFA Champions League. Belgienii au fost la un pas să dea marea lovitură. Au condus cu 2-0, ambele goluri fiind marcate de nigerianul Dennis în minutele 10 şi 39, dar au fost egalaţi pe final şi au fost nevoiţi să se mulţumească doar cu un punct. De partea cealaltă, Real Madrid nu reuşeşte să-şi revină după eşecul din prima etapă a grupelor, 0-3 cu PSG, la Paris. Madrilenii au smuls un egal, graţie golurilor reuşite de Ramos '56 şi Casemiro '86, dar sunt departe de echipa care şi-a propus să câştige competiţia.

În celălalt meci al serii, PSG a învins-o pe Galatasaray, la Istanbul, cu 1-0. Unicul gol al meciului a fost reuşit de Icardi, în minutul 52. La gazde a evoluat şi românul Florin Andone, introdus în minutul 64 de Babel.

În grupa C, Atalanta a început cu stângul meciul cu Şahtior, 1-2. Echipa din Bergamo a ratat un penalty în minutul 16 prin Ilcic, dar apoi a reuşit să deschidă scorul prin columbianul Zapata în minutul 28. Campionii Ucrainei au revenit şi fostul jucător al Gloriei Bistriţa, Junior Moraes, a restabilit egalitate, cu 4 minute înainte de finalul primei reprize. Meciul a căpătat accente dramatice în repriza secundă, când ambele echipe au trecut pe lângă gol, însă cei care au dat lovitura pe final, în prelungiri, au fost oaspeţii. Ucrainenii au plecat cu toate punctele de la Bergamo, după ce Solomon a marcat în minutul 90+5. În celălalt meci al grupei, Manchester City a învins-o cu 2-0 pe Dinamo Zagreb. Sterling 66' şi Foden '90+5 au rezolvat meciul pentru campioana Angliei.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19231689/3/atalanta-sahtior.jpg

Juventus a trecut de Bayer Leverkusen cu un 3-0 clar.

Reuşitele au fost semnate de Higuain '17, Bernardeschi '62, Ronaldo '89. În celălalt meci al grupei, Atletico Madrid s-a impus mai greu decât o arată scorul, la Moscova, 2-0 cu Lokomotiv.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri