Ultima oră
Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa” Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa”
Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru
Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma
Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie” Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie”
”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu ”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu
Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport

VIDEO | Sold-out pe Arena Naţională! Rapid - FCSB se joacă cu aproape 50.000 de fani în tribune

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 9 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21518775/1/fani.png

Rapid primeşte vizita celor de la FCSB sâmbătă, de la ora 20:00. Partida face parte din runda cu numărul 30 din Superliga şi va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online, pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

S-a făcut sold-out în timp record la un meci de campionat pe Arena Naţională. Aproximativ 50.000 de oameni asistă la derby. FCSB are puţin peste 9.000 de susţinători, dar e posibil ca numărul să fie mult mai mare, o parte fiind infiltraţi printre rivali.

Rapid se află pe locul secund, cu 52 de puncte acumulate după 29 de etape, la 12 "lungimi" de adversara directă de astăzi. "Giuleştenii" vin după egalul din Bănie cu Universitatea Craiova, scor 1-1, şi au nevoie neapărat de victorie, pentru a-şi menţine şansele la titlu.

De cealaltă parte, FCSB este neînvinsă de 11 meciuri în campionat, iar în ultima etapă au câştigat pe teren propriu cu Petrolul, scor 1-0. "Roş-albaştri" sunt lideri în campionat, iar în cazul unei victorii se pot desprinde la 15 puncte de Rapid.

Ultima confruntare dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria Rapidului, scor 1-2. Pentru trupa lui Bergodi au marcat atunci Papeau şi Iacob, iar pentru FCSB a punctat Dawa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele