Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Sorin Cârţu, înfuriat de zvonurile privind implicarea la echipă şi relaţia cu antrenorul. "Nu am avut nicio discuţie cu Ouzounidis despre jucători"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 27 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20319298/1/cartu.jpg

Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Universităţii Craiova, după ce a semnat un contract pe două sezoane cu echipa din Bănie. Marinos Ouzounidis a rezistat doar 6 luni la echipa din Bănie, iar presa din Grecia a scris că preşedintele Sorin Cârţu s-a implicat în deciziile de la echipă, la ordinul patronului Mihai Rotaru. Cârţu a dezminţit aceste informaţii şi a precizat că nu a discutat niciodată cu antrenorul despre aspecte tactice.

Universitatea Craiova a câştigat Supercupa României şi meciul din prima etapă, 1-0 cu FC Argeş, dar a pierdut cu echipa albaneză Laci, scor 0-1, în manşa tur din turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League. Marinos Ouzounidis a fost demis, iar patronul Mihai Rotaru a precizat că antrenorul grec nu a fost compatibil cu filozofia clubului.

Presa din Grecia a scris că Ouozounidis ar fi fost nemulţumit de faptul că Sorin Cârţu s-a implicat în aspecte tactice şi transmitea ce jucători să fie folosiţi şi care să fie scoşi din echipă, la indicaţia lui Mihai Rotaru.

"Sunt de trei ani la echipa asta. S-au făcut comentarii deplasate. Nu am influenţat niciun antrenor şi nu am purtat discuţii în legătură cu componenţa lotului. Laur este liber, la fel ca toţi ceilalţi antrenori care au fost, să îşi aleagă sau să propună jucători. Apropo de asta, am văzut imbecilitatea aia mare din ziarele greceşti. Nişte comentarii total aiurea, pentru că eu nu am avut niciodată nicio discuţie cu Marinos Ouzounidis vizavi de jucători, care să joace, cum s-a transmis că nu ştiu ce hârtie mi-a dat mie domnul Rotaru. Nu am discutat cu Marinos despre asta.

Prezenţa mea şi la antrenamente este sporadică. Nu sunt în anturajul lor, tocmai pentru a nu se crea nu ştiu ce impresii şi antrenorii să creadă că spionez. Am evitat. Nu vreau să fie discuţii. Nu m-am băgat niciodată în seamă într-o treabă care nu intră în atribuţiile mele. Negocierile pe care le-am avut cu domnul Rotaru... mi s-a dat exact ce am negociat şi este o relaţie perfectă. Am cerut fără responsabilităţi, nu vreau să fiu pe lângă echipă. Faptul că vin ca fost antrenor şi jucător... acum sunt preşedinte, se pot face multe comentarii. Am anunţat că nu mai vreau să antrenez, dar se fac comentarii deplasate", a spus Sorin Cârţu, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri