Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

VIDEO | Sorin Cârţu s-a certat cu un fan după meciul Craiova - FCSB! "Asta e nesimţire"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 19 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19739174/2/cartu.jpg

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a fost extrem de supărat după eşecul ‘alb-albaştrilor’ cu FCSB, scor 0-2. La finalul partidei din Bănie, Cârţu a intrat un conflict cu un suporter al Craiovei, care l-a întrerupt în timp ce oferea declaraţii presei.

Sorin Cârţu s-a declarat dezamăgit de jocul echipei sale, spunând că este cea mai slabă repriză a doua din istoria recentă a Craiovei, dar a evitat să facă remarci de ordin tactic.

Suporterul Craiovei a început conflictul. ”Câte analize facem, bă, Cârţule?”, a ţipat acesta, în timp ce Sorin Cârţu vorbea cu presa. Preşedintele oltenilor i-a răspuns imediat, pe un ton tăios: ”Bă, dar eşti nesimţit?”.

Fanul a continuat: ”Câte analize facem? Uite, abonamentul, 9 milioane”. Cârţu a fost iritat de această întrerupere şi l-a apostrofat pe suporter: ”Aşa vorbeşti? Lasă-ne puţin şi discutăm după aceea. Asta e nesimţire”. Fanul supărat a avut ultimul cuvânt: ”Păi tu eşti cu analizele”.

În Bănie, în direct pe Look Sport+, Dennis Man a înscris în minutele 39 şi 55. În repriza a doua, FCSB şi-a creat 8 ocazii de gol şi a avut două bare.

Craiova şi FCSB au făcut rocada în clasament, iar 'roş-albaştrii' sunt pe primul loc. Universitatea Craiova poate să încheie anul pe locul 3, dacă va pierde meciul de la Cluj cu CFR, pe 22 decembrie.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19739174/3/clasament-fcsb-craiova.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri