Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Spaniolii vor să-l menţină pe Gane antrenor la Dinamo! Couto: "Situaţia financiară este critică, dar încercăm să o rezolvăm"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 4 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19639931/3/couto-dinamo-1-1024x683.jpg

Dinamo are trei victorii la rând, fără gol primit, în Liga 1 şi Cupa României! După succesul din deplasare cu FC Argeş, scor 1-0, directorul general al 'roş-albilor', Alex Couto Lago, a declarat că Ionel Gane va rămâne antrenorul principal al echipei, după plecarea lui Cosmin Contra. În acelaşi timp, Couto aşteaptă banii din partea lui Pablo Cortacero, la începutul săptămânii viitoare.

La Piteşti, Juan Camara a înscris pentru Dinamo în minutul 7, cu un şut senzaţional de la mijlocul terenului.

Din minutul 58, Dinamo a jucat în inferioritate numerică, după eliminarea fundaşului Andrei Radu.

În minutul 90, piteştenii au cerut penalty, după o intervenţie a fundaşului Ricardo Grigore asupra lui Stephan Drăghici.

"Am făcut un meci bun, jucătorii au dat totul. Îl felicit pe Jerry Gane pentru ce a făcut azi. Am dezvoltat un joc bun în ultimele meciuri, iar astăzi am confirmat cu un nou meci bun.

Cred că Jerry Gane a făcut o treabă foarte bună. Contra s-a descurcat foarte bine în cea mai grea situaţie. Trebuie să-i mulţumim. Dar cel mai important este că jucătorii s-au descurcat foarte bine azi.

Avem un antrenor, este Jerry Gane şi va rămâne el. Situaţia financiară este critică, dar încercăm să o rezolvăm. Trebuie să primim banii din Spania, îl aşteptăm pe Pablo Cortacero săptămâna viitoare", a spus Alex Couto Lago, la finalul partidei de la Piteşti.

Dinamo ocupă locul 11 în Liga 1, cu două victorii consecutive.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele