Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO Spectacol la Ovidiu! Viitorul Constanţa - Astra Giurgiu 4-1. Oaspeţii sunt pe ultimul loc în Casa Liga 1, cu un golaveraj dezastruos

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 26 sep 2020
mail-share icon Email

Viitorul Constanţa a câştigat categoric, pe teren propriu, contra celor de la Astra Giurgiu, scor 4-1. Soarta partidei s-a decis în prima repriză, atunci când fotbaliştii pregătiţi de Ruben de la Barrera conduceau deja cu 3-0.

Scorul a fost deshis de Gabi Iancu, după o fază creată de Măţan, care l-a ridiculizat pe Graovac, cel care a fost la un pas de a se transfera la FCSB. Cei doi fotbalişti de la Viitorul au fost cei mai bun de pe teren. La scurt timp, proaspăt sosit de la Poli Iaşi, olandezul Luckassen a majorat diferenţa, după ce a trimis în plasă o respingere eronată a lui Lazar, după şutul în forţă expediat de Gabi Iancu.

Măţan şi-a trecut numele pe lista marcatorilor de asemenea. Mijlocaşul a şutat surprinzător din afara careului, iar mingea s-a dus aproape de bară. Defensiva celor de la Astra a fost prinsă pe picior greşit, neaşteptându-se la o execuţie de la acea distanţă. Scorul a luat proporţii în actul secund, când Iancu a reuşit ”dubla”. Trupa lui Bogdan Andone a avut puterea să marcheze doar golul de onoare, prin Denis Alibec, după un penalty acordat destul de uşor de centralul Istvan Kovacs.

Viitorul bifează prima reuşită stagională, în timp ce Astra are un început horror de campionat, fiind pe ultimul loc, cu un golaveraj de 3-13.

--------------------------------

Viitorul - Astra 4-1 (Iancu 13, 59, Luckassen 19, Măţan 38 / Alibec 64-penalty), în direct pe Look Plus

Echipele de start:

Viitorul: Cojocaru - Boboc, Mladen, Ghiţă, Dussaut - Ion Gaztanaga, Matei, Ciobanu, Măţan - Iancu, Luckassen

Astra: Lazar - Graovac, Dima, Dandea, Radunovic - Moise, Seto, Crepulja, Gheorghe - Alibec, Stahl

 

Minutul 81: O nouă înlocuire la Viitorul. Iese Cosmin Matei, intră De Nooijer.

Minutul 75: Gaztanaga primeşte cartonaşul galben.

Minutul 75: Măţan, unul din cei mai buni oameni de pe teren este schimbat cu Josemi.

Minutul 74: Schimbare din nou la giurgiuveni. Merloi îi ia locul lui Seto.

Minutul 68: O nouă modificare la Astra. Iese Gheorghe, intră Balaure.

Minutul 64: Prima schimbare la Viitorul. Iese Ciobanu, intră Casap

Minutul 64: GOL ASTRA! Penalty acordar uşor de Istvan Kovacs. Denis Alibec înscrie de la punctul cu var, prima reuşită din acest sezon.

Minutul 59: GOL VIITORUL! Spectacol total la Ovidiu. Măţan dă o pasă la Gabi Iancu, care marchează pentru a doua oară, cu exteriorul.

Minutul 38: GOL VIITORUL! Gheorghe pierde mingea aproape de mijlocul terenului. Mingea ajunge la Măţan, care ia acţiunea pe cont propriu şi înscrie pe jos, din afara careului.

Minutul 37: Bogdan Andone face două schimbări. Ies Moise şi Stahl. Intră Fatai şi Ioniţă.

Minutul 19: GOL Viitorul! Acelaşi Iancu şutează de la 30 de metri în forţă, Lazar respinge în faţă, Luckassen este pe fază şi finalizează pentru 2-0.

Minutul 13: GOL Viitorul! Măţan are o acţiune în viteză de banda stângă, trece de Graovac şi trimite în careu lui Gabi Iancu, care înscrie cu interiorul.

Minutul 2: Astra are o acţiune în viteză, mingea ajunge la Alibec, care trage puternic din afara careului. Mingea ocoleşte poarta lui Cojocaru.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------------------

Viitorul Constanţa şi Astra Giurgiu sunt două echipe care au avut un start de sezon mult sub aşteptări în Casa Liga 1. Cele două foste campioane se înfruntă în direct pe Look Plus, sâmbătă, de la ora 21:30.

Trupa pregătită de Ruben de la Barrera are doar două puncte acumulate, după patru etape, în timp ce adversarii de la Astra stau şi mai rău, cu doar o singură remiză, contra celor de la Sepsi.

În sezonul trecut, Astra a câştigat cu 1-0, meciul retur, în timp ce partida din tur s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Giurgiuvenii au mers în play-off, în timp ce formaţia de care se ocupa pe atunci Gică Hagi a mers surprinzător în play-out.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele