Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

VIDEO | Spectacol marca Barcelona! Messi & co. au zdrobit Alaves. Decarul blaugrana a marcat o ”dublă” şi a avut un gol anulat

La Liga Publicat pe 14 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19965352/1/mes.jpg
Formaţia FC Barcelona a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, echipa Deportivo Alaves, într-un meci din etapa a XXIII-a a campionatului Spaniei.

Învingătorii au marcat prin Trincao ‘29, ‘74, Messi ‘45+1, ‘75 şi Junior Firpo ‘80. Pentru Alaves a înscris Rioja, în minutul 57.

Messi a trimis mingea în poartă şi în minutul 36, însă golul a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR.

Tot în LaLiga, Eibar a remizat cu Real Valladolid, scor 1-1 (goluri Kike ‘23 / Mesa ‘7 – penalti).

Partidele Getafe – Real Sociedad, Real Madrid – Valencia, Levante – Osasuna şi Villarreal – Betis se vor disputa duminică, iar confruntarea Cadiz – Athletic Bilbao este programată luni.

 
Barcelona a avut un start de sezon ezitant în toate competiţiile, ca o continuare a eşecului neverosimil din ediţia anterioară a UEFA Champions League, acel 2-8 cu Bayern. Totuşi, catalanii şi-au revenit în ultima perioadă şi au reuşit să adune şase victorii consecutive.
 
O victorie cu Alaves ar însemna enorm pentru echipa blaugrana şi ar fi obligatorie pentru a se menţine în plasa liderului Atletico Madrid. Toţi ochii vor fi pe Messi, liderul echipei, mai ales că în ultimul timp superstarul argentinian şi-a revenit şi el, iar în ultima partidă, la Sevilla, cu Betis (scor 3-2) a făcut un joc excelent.
 
Înaintea partidei de sâmbătă, Barcelona este pe poziţia secundă, cu 43 de puncte, la 8 lungimi în spatele liderului Atletico Madrid. Tot 43 de puncte are şi marea rivală Real Madrid, însă un golaveraj mai slab. De cealaltă parte, Alaves are 22 de puncte şi e pe locul 16.
 
Barcelona – Alaves se vede sâmbătă, de la ora 22.00, în direct pe Look Sport. Iată programul complet al transmisiunilor posturilor Look Sport, din etapa a 23-a din La Liga:
 
Vineri:
22:00  Celta Vigo - Elche - Look Sport 3
 
Sâmbătă
15:00  Granada - Atletico Madrid - Look Sport+
17:15  Sevilla - Huesca - Look Sport
19:30  Eibar - Valladolid - Look Sport 3
22:00  Barcelona - Alaves - Look Sport
 
Duminică
15:00  Getafe - Real Sociedad - Look Sport+
17:15  Real Madrid - Valencia - Look Sport+
19:30  Levante - Osasuna - Look Sport 2
22:00 Villarreal - Betis - Look Sport
mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele