Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Spectacol total în Liga Campionilor, la Look Sport. Liverpool face scor cu Atalanta, iar Real se impune pe final cu Inter

Champions League Publicat pe 3 nov 2020
mail-share icon Email
 
A treia săptămână consecutivă cu meciuri din Liga Campionilor pe canalele Look Sport aduce primele meciuri din dublele manşe programate la mijlocul fazei grupelor. Real - Inter e marele meci al serii, în timp ce Atalanta - Liverpool promite să fure show-ul!

Grupa A:

Lokomotiv Moscova - Atletico Madrid 1-1 (Miranchuk 25-penalty / Gimenez 18), live pe Look Sport+.

Minutul 18: Gimenez deviează cu capul din interiorul careului, portarul Guilherme atinge mingea, dar nu poate salva golul.

Minutul 25: Miranchuk restabileşte egalitatea din penalty. Decizia a fost dictată cu ajutorul VAR.

 

Echipele de start:

  • Lokomotiv: Guilherme - Rybus, Murilo, Corluka, Zhivoglyadov - Krychowiak, Kulikov, Ignatjev - Miranchuk, Ze Luis, Smolov
  • Atletico: Oblak - Trippier, Savic, Gimenez, Lodi - Correa, Llorente, Torreira, Koke - Felix, Suarez
De ştiut despre meci:
  • E al doilea sezon consecutiv în care cele două echipe se întâlnesc în faza grupelor. Atletico, neînvinsă în istorie contra lui Lokomotiv, a câştigat ambele meciuri de anul trecut, de fiecare dată cu 2-0. Şi a făcut-o convingător, cu un total de 43 de şuturi trase spre poarta adversă.
  • Joao Felix a marcat în ambele meciuri din sezonul trecut. Cu un nou gol marţi devine primul jucător din istoria lui Atleti care înscrie în trei meciuri europene consecutive contra unui oponent.

Salzburg - Bayern Munchen 2-6 (Berisha 4, Okogawa 66 / Lewandowski 21-penalty, 88, Kristensen 44-autogol, Boateng 79, Sane 83, Hernandez 90+2), pe Look Sport3 / 4K. Echipele de start:

Minutul 4: Berisha deschide scorul, iar deţinătoarea Champions League are un start de meci slab.

Minutul 21: Lewandowski restabileşte egalitatea din penalty, după ce în minutul 12, bavarezilor le-a mai fost refuzată o lovituă de pedeapsă de VAR.

Minutul 44: Kristensen marchează în proprie poartă, presat de Muller.

Minutul 66: Japonezul Okugawa restabileşte egalitatea, la un minut după ce a fost introdus pe teren.

Minutul 79: Boateng o readuce pe Bayern în avantaj, din pasa lui Kimmich.

Minutul 83: Kimmich îşi mai trece în cont un assist, de această dată pentru Sane.

Minutul 88: Polonezul Lewandowski bifează ”dubla”, din pasa lui Martinez.

Minutul 90+2: Meciul aparent foarte dificil a devenit o formalitate pe final. Hernandez înscrie în prelungiri şi stabileşte scorul final.

  • Salzburg: Stankovic - Nissen, Ramalho, Wober, Ulmer - Kamara, Junuzovic - Mwepu, Berisha, Szoboszlai - Daka
  • Bayern: Neuer - Pavard, Sule, Alaba, Hernandez - Kimmich, Goretzka - Muller, Tolisso, Gnabry - Lewandowski
De ştiut despre meci:
  • Va fi primul meci direct între cele două echipe, dar şi prima revedere a bavarezilor cu o formaţie austriacă după victoriile cu Rapid Viena, din sezonul 2005/2006. Ultima înfrângere a lui Bayern contra vecinilor a venit în 1967, 0-1 cu rapid Viena.
  • Bayern e neînvinsă de 14 deplasări europene şi merge după recordul deţinut de United, cu 16 partide, între 2007 şi 2010.
  • Bavarezii nu au fost conduşi niciodată în ultimele zece meciuri de Ligă (ultima echipă care a deschis scorul contra nemţilor a fost Olympiakos, în octombrie 2019). Singura echipă cu 11 astfel de performanţe consecutive e Barcelona (septembrie 2018 - mai 2019).

Grupa B:

Şahtior Doneţk - Borussia Monchengladbach 0-6 (Plea 8, 27, 79, Kramer 17, Bensebaini 44, Stindl 65), pe Look Sport.

Minutul 8: Formaţia din Bundesliga deschide scorul rapid. Lainer centrează de pe partea dreaptă, iar Plea se demarcă în careu şi înscrie pe sub portar.

Minutul 17: Gladbach majorează scorul după o minge recuperată la centrul terenului, care ajunge la Kramer. Şutul acestuia expediat în forţă de la 25 de metri este uşor deviat de un fundaş advers, iar portarul lui Şahtior este păcălit.

Minutul 27: Stindl pătrunde în careu, evită să şuteze şi pasează în spate la Plea, care face ”dubla” cu un şut în forţă de la 20 de metri.

Minutul 44: Corner pentru Gladbach, cei de la Sahtior se încurcă la respingere, iar Bensebaini se întinde şi trimite în poartă.

Minutul 65: Cel mai bun om de pe teren, Plea îl serveşte pe Stindl, care marchează pentru 5-0.

Minutul 79: Plea a reuşit un hattrick, după ce a fost lansat perfect de Thuram, care a văzut o breşă uriaşă în defensiva adversă.

Echipele de start:

  • Şahtior: Trubin - Dodo, Bondar, Khocholava, Korniyenko - Maycon, Patrick, Antonio - Tete, Marlos, Solomon
  • Borussia: Sommer - Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini - Kramer, Neuhaus - Hofmann, Stindl, Thuram - Plea
De ştiut despre meci:
  • Primul meci direct cu Gladbach o găseşte pe Şahtior în postura echipei care a remizat toate cele patru partide de pe teren propriu contra formaţiilor din Germania.
  • Fosta echipă a lui Mircea Lucescu are şapte meciuri la rând fără victorie în Ligă, cel mai lung şir negativ din istorie.

Real Madrid - Internazionale Milano 3-2 (Benzema 25, Ramos 34, Rodrygo 80 / Martinez 35, Perisic 68), pe Look Sport+. Echipele de start:

Minutul 25: Benzema stă singur în apropierea careului advers şi se trezeşte cu o pasă complet greşită de la un adversar. Starul francez deschide scorul, după ce Handanovic a fost prins pe picior greşit de degringolada din defensivă.

Minutul 34: Sergio Ramos înscrie cu o lovituă de cap, după un corner.

Minutul 35: Inter revine la faza următoare în meci, prin Lautaro Martinez. Argentinianul fructifică o pasă de la Barella.

Minutul 68: Perisic reaprinde partida, după ce egalează din pasa lui Martinez.

Minutul 80: Rodrygo o readuce pe Real în avantaj. Brazilianul finalizează din pasa lui Vinicius.

  • Real Madrid: Courtois - Vazquez, Varane, Ramos, Mendy - Valverde, Kroos, Casemiro - Asensio, Benzema, Hazard 
  • Inter: Handanovic - D'Ambrosio, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Brozovic, Vidal, Young - Barella - Martinez, Sanchez
De ştiut despre meci:
  • Real Madrid a câştigat cu 2-0 primul meci jucat de Inter în Liga Campionilor, în septembrie 1998.
  • Surprinzător, Inter a pierdut 15 dintre ultimele 20 de meciuri jucate în deplasare în Spania.
  • Marcator etapa trecută cu Gladbach, Karim Benzema împarte recordul de sezoane cu gol în Ligă, 16, cu Leo Messi şi Ryan Giggs.

Grupa C:

Manchester City - Olympiakos 3-0 (Torres 12, Gabriel Jesus 81, Cancelo 90), pe Look Sport2. Echipele de start:

Minutul 12: O combinaţie de pase duce la deschiderea de scor. Torres finalizează din pasa lui de Bruyne.

Minutul 81: Gabriel Jesus aduce liniştea pentru Guardiola. Brazilianul pătrunde în careu, face o fentă şi şutează năpraznic din lateralul careului.

Minutul 90: Cancelo îşi trece şi el numele pe lista marcatorilor.

  • City: Ederson - Cancelo, Garcia, Ake, Zinchenko - Rodri, Gundogan, Silva - de Bruyne, Torres, Foden
  • Olympiacos: Sa - Rafinha, Semedo, Cisse, Vinagre - M'Vila, Bouchalakis - Randjelovic, Valbuena, Masouras - El Arabi
De ştiut despre meci:
  • Va fi primul duel direct, dar şi revederea lui City cu o echipă greacă după zece ani de la victoria cu Aris, 3-0 la general, în 16-imile Europa League.
  • Guardiola are amintiri plăcute: 3-0 şi 4-0 cu Oly în sezonul 2015/2016, când antrena Bayern Munchen.

FC Porto - Marseille 3-0 (Marega 4, Oliveira 27-penalty, Luis Diaz 69), pe looksport.ro/ppv2. Echipele de start:

Minutul 4: Marega deschide scorul, după o combinaţie cu Corona.

Minutul 27: Sergio Oliveira majorează scorul din penalty.

Minutul 69: Portughezii îşi securizează victoria, după execuţia cu interiorul a lui Luis Diaz.

  • Porto: Marchesin - Manafa, Pepe, Mbemba, Sanusi - Oliveira, Uribe, Otavio - Corona, Marega, Diaz
  • Marseille: Mandanda - Sakai, Gonzalez, Caleta-Car, Amavi - Kamara, Sanson, Cuisance - Thauvin, Benedetto, Payet
De ştiut despre meci:
  • Porto e neînvinsă în meciurile de Ligă cu Marseille, câştigând trei şi remizând unul în patru partide jucate în sezoanele 2003/2004 şi 2007/2008.
  • De altfel, nicio echipă franceză nu a câştigat vreodată un meci de UCL pe terenul lui Porto. Ultima care a încercat a fost Monaco, dar a pierdut clar, scor 5-2.
  • O înfrângere cu Porto o transformă pe OM în doar a treia echipă din istorie care pierde 12 meciuri la rând, după Anderlecht (între 2003 şi 2005) şi Jeunesse Esch (între 1973 şi 1987).

Grupa D:

Atalanta - Liverpool 0-5 (Jota 16, 34, 63, Salah 47, Mane 49), pe Look Sport. Echipele de start:

Minutul 16: Alexander-Arnold trimite o pasă de 30 de metri către Jota, iar proaspăt transferatul jucător de la Wolverhampton deschide scorul, după ce rezistă marcajului unui adversar.

Minutul 34: Seară de vis pentru Jota. Portughezul reuşeşte ”dubla”, după ceva mai mult de jumătate de oră.

Minutul 47: Fază de senzaţie a ”cormoranilo”. Jones îl lansează din propriul careu pe Salah, iar egipteanul face o cursă până în poarta Atalantei.

Minutul 49: Salah devine de data această servan pentru Mane, care se desprinde din marcaju advers şi îl lobează pe portarul Sportiello.

Minutul 53: Jota îşi continuă recitalul şi profită de pasa lui Jota. Goalkeeperul Atalantei iese să îl blocheze la limita careului, dar în zadar.

 

  • Atalanta: Sportiello - Toloi, Romero, Djimsiti - Hateboer, Freuler, Pasalic, Gosens - Ilicic, Gomez - Zapata
  • Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, R Williams, Gomez, Robertson - Shaqiri, Henderson, Milner - Salah, Mane, Jota
De ştiut despre meci:
  • Pe contrasens: ultimele şase meciuri jucate de Atalanta în Ligă au avut cel puţin trei goluri, în timp ce ultimele şase ale lui Liverpool s-au terminat cu maximum două.

Midtjylland - Ajax 1-2 (Dreyer 17 / Antony 1, Tadic 13), pe looksport.ro/ppv1. Echipele de start:

Minutul 1: Doar de 48 de secund a fost nevoie pentru a deschide scorul. Tadi l-a găsit pe Antony în careu, care a punctat de la 5 metri.

Minutul 13: Tadic marchează din lovitură liberă indirectă, din interiorul careului mic.

Minutul 17: Dreyer reduce scorul, cu un şut în forţă din interiorul careului.

  • Midtjylland: Andersen; Andersson, Sviatchenko, Scholz, Paulinho; Onyeka, Cajuste, Dreyer, Sisto, Mabil; Kaba;
  • Ajax: Scherpen; Mazraoui, Schuurs, Martínez, Tagliafico; Ekkelenkamp, Blind, Promes; Neres, Traoré, Antony;
De ştiut despre meci:
  • Nu va fi doar primul meci direct, ci şi prima întâlnire danezo-olandeză în actualul format al Ligii. Ultima dată, PSV a câştigat cu 11-4 dubla manşă cu Esbjerg, în 1963.
  • Dacă pierde fără să marcheze, trupa din Danemarca va deveni doar a cincea echipă din istorie care pierde primele trei meciuri fără să puncteze. Ultima e Bursaspor, în 2011.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri