Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO ǀ Spectacolul din Serie A revine la Look Sport! Inter - Genoa se joacă sâmbătă, de la 19:30, la Look Sport+

Inter Publicat de Emanoil Ursache pe 19 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/20367230/1/1304550938-0.jpg

Inter Milano şi Genoa deschid prima etapă din sezonul 2021-2022, din Serie A. Partida este transmisă de către Look Sport+ sâmbătă, 21 august, începând cu ora 19:30. Cele mai importante faze ale meciului vor putea fi urmărite, de asemenea, accesând site-ul www.looksport.ro.

Campioana Italiei, la care este legitimat şi portarul român Ionuţ Radu, porneşte cu prima şansă. Inter Milano are un lot estimat la 578.80 milioane de euro de către Transfermarkt, spre deosebire de 84.30 milioane de euro, cât este valoarea formaţiei Genoa.

VIDEO ǀ Spectacolul din Serie A revine la Look Sport! Inter - Genoa se joacă sâmbătă, de la 19:30, la Look Sport+

Inter a suferit însă pierderi grele în perioada de transferuri. L-a vândut pe golgheterul Romelu Lukaku, unul dintre cei mai buni atacanţi din lume, pentru 115 milioane de euro la Chelsea şi l-a cedat pe Achraf Hakimi, fundaş dreapta care a evoluat mijlocaş în sezonul trecut, la PSG pentru 60 de milioane de euro. Trupa din Milano nu a investit pe măsură pentru întărirea lotului în schimb. Au fost cumpăraţi  Zinho Vanheusden (fundaş central, 16 milioane de euro, 22 de ani, de la Standard Liege, care a fost împrumutat chiar la Genoa), Denzel Dumfries (mijlocaş dreapta, 12.5 milioane de euro, 25 de ani, de la PSV) şi Matteo Darmian (fundaş dreapta, 2.5 milioane de euro, 31 de ani, de la Parma). Au mai venit liberi de contract experimentaţii Hakan Calhanoglu (AC Milan) şi Edin Dzeko (AS Roma).

O politică asemănătoare a avut-o şi mai modesta Genoa. L-a vândut pe atacantul central Eldor Shomurodov (26 de ani) la AS Roma pentru 17.5 milioane de euro şi pe Lukas Lerager la FC Copenhaga pentru 3.5 milioane de euro. În schimb, conducătorii formaţiei genoveze au investit doar 1.8 milioane de euro pentru aducerea atacantului Caleb Ekuban de la Trabzonspor şi 500.000 de euro pentru fundaşul central Johan Vásquez de la UNAM Pumas (Mexic). Genoa s-a mişcat interesant, însă, în privinţa jucătorilor aduşi gratis. A acceptat să vină fără un angajament portarul Salvatore Sirigu (ultima dată la Torino) şi a revenit după împrumutul de la Parma Hernani, care a marcat un gol superb din lovitură liberă chiar contra Interului, în meciul de la începutul lunii martie din anul acesta.

Ultimele 10 partide din Serie A o indică drept favorită certă pe Inter Milano. ”Nerazzurrii” s-a impus de opt ori, au şase victorii la rând, în timp ce Genoa a câştigat doar două partide.

Spectacolul din Serie A revine la posturile Look Sport. Programul transmisiunilor din etapa I a campionatului italian:

Sâmbătă, 21 august

  • Verona – Sassuolo, de la 19:30, live la Look Sport 3
  • Inter Milano – Genoa, de la 19:30, live la Look Sport+
  • Empoli – Lazio, de la 21:45, live la Look Sport 2

Duminică, 22 august

  • Udinese – Juventus, de la 19:30, live la Look Sport+
  • Roma – Fiorentina, de la 21:45, live la Look Sport 2

Luni, 23 august

  • Cagliari – Spezia, de la 19:30, live la Look Sport 3
  • Sampdoria – AC Milan, de la 21:45, live la Look Sport 3
mail-share icon Email
viewscnt

Inter

Ultimele articole Toate articolele