Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Spezia - Parma, 2-2. Echipa românilor Man şi Mihăilă a repetat în oglindă meciul din etapa trecută cu Udinese

Serie A Publicat pe 27 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20011343/16/1614439851235.jpg

Formaţia Parma, la care joacă Valentin Mihăilă şi Dennis Man, a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 2-2, cu echipa Spezia, într-un meci din etapa a XXIV-a a campionatului Italiei.

Parma a condus cu 2-0, prin golurile marcate de Karamoh 17’ şi Hernani 25’. Pentru Spezia a înscris Gyasi, în minutele 52 şi 72.

Valentin Mihăilă a fost titular şi a jucat până în minutul 79, când a fost schimbat cu Dennis Man.

Partidele Bologna – Lazio Roma şi Hellas Verona – Juventus au loc tot sâmbătă, meciurile Sampdoria – Atalanta, Crotone – Cagliari, Inter Milano – Genoa, Udinese – Fiorentina, Napoli – Benevento şi AS Roma – AC Milan se vor disputa duminică, iar confruntarea Torino – Sassuolo este programată luni.

Spezia - Parma 2-2 (Karamoh 17, Hernani 25 / Gyasi 52, 72), ACUM pe Look Sport 2

Echipa de start a Parmei: Sepe - Pezzella, Osorio, Conti, Gagliolo - Kurtic, Hernani, Kucka - Mihăilă, Cornelius, Karamoh.
Rezerve: Colombi (p) - Iacoponi, Grassi, Laurini, Cyprien, Sohm, Bruno Alves, Dierckx, Valenti, Brunetta, Busi, Man.
 
Spezia: Provedel - Vignali, Erlic, Ismajli, Bastoni - Estevez, Ricci, Maggiore - Gyasi, Agudelo, Saponara.
Rezerve: Acampora, Agoume, Chabot, Dell`Orco, Leo Sena, Farias, Ferrer, Galabinov, Nzola, Terzi, Verde, Zoet (p).

Min. 90 + 4: Fluier final! Spezia - Parma se termină 2-2. Este al doilea meci consecutiv în care echipa românilor conduce cu două goluri, dar meciul se termină la egalitate. Runda precedentă, Parma a remizat în acelaşi mod pe teren propriu cu Udinese. 

Min. 90 + 3: Dennis Man are o oportunitate bună, însă o risipeşte încercând o depăşire spectaculoasă printr-o piruetă care nu îi iese. 

Min. 90 + 1: Kucka (Parma) execută bine o lovitură liberă de la circa 30 de metri, dar Provedel este la post şi respinge. 

Min. 80: Posibil penalty într-o fază la care Dennis Man a reuşit o pasă bună. 

Min. 79: Dublă schimbare la Parma! Intră Man şi Valenti, însă iese Mihăilă şi iese Hernani. 

Min. 76: Ocazie Parma! Mihăilă trimite o centrare bună pentru Kucka, care reia destul de imprecis cu capul pe lânga poarta Speziei. 

Min. 73: Maggiore trage direct în braţele lui Sepe. 

Min. 72: GOL Spezia! Gyasi reuşeşte dubla pentru gazde, după ce Verde îi trimite o centrare şutată din partea stângă a apărării Parmei. Până acum pentru echipa celor doi români se repetă scenariul din etapa precedentă cu Udinese.

Min. 68: Valentin Mihăilă reuşeşte o acţiune bună, ţine bine de minge şi îi pasează lui Kurtic, care nu reuşeşte să finalizeze periculos. 

Min. 65: Vali Mihăilă comite un fault. 

Min. 63: O nouă schimbare la Parma! Intră Grassi în locul decarului Karamoh.  

Min. 57: Mihăilă are un nou moment bun, însă nu este inspirat la pasă decisivă. 

Min. 56: Schimbare la Parma! Intră Busi în locul lui Brunetta. 

Min. 55: Mihăilă are şansa să mărească la două goluri avantajul Parmei, însă finalizarea sa este modestă, direct pe portarul Provedel. 

Min. 52: GOL SPEZIA! Gyasi împinge mingea în poarta goală, la o fază în care defensiva Parmei şi-a arătat din nou limitele. Spezia - Parma este 1-2. 

Min. 50: Hernani opreşte prin fault un potenţial contraatac periculos al Speziei şi vede de la arbitru un cartonaş galben. 

Min. 46: A început a doua repriză! Spezia a făcut două schimbări la pauză. Au intrat Leo Sena şi Acampora, au ieşit Ricci şi Estevez. 

Min. 45 + 2: Arbitrul fluieră finalul primei reprize. Parma conduce cu 0-2 în deplasare la Spezia, Valentin Mihăilă nu a reuşit să fie decisiv, însă a făcut o primă repriză decentă, în care a făcut un joc de travaliu,

Min. 41: Spezia a reuşit să înscrie prin Maggiore după o centrare primită de la Bastoni, însă reuşita a fost anulată pe bună dreptate pe motiv de ofsaid în urma consultării VAR, 

Min. 33: Ocazie Spezia! Verde şutează, însă mingea este boxată de portarul Sepe. 

Min. 27: Schimbare pe Spezia! Iese Saponara şi intră Verde. 

Min. 25: GOL Parma! Hernani majorează diferenţa pentru oaspeţi cu o deviere subtilă, la o centrare venită din partea lui Brunetta, din lovitură liberă. 

Min. 23: Brunetta risipeşte o pasă foarte bună a lui Karamoh, făcând o preluare cu mâna într-o situaţie ideală. 

Min. 21: Vali Mihăilă îşi pune viteza în evidenţă şi reuşeşte să scoată un galben chiar la căptianul Speziei, Ricci, după ce acesta l-a faultat. 

Min. 20: Vali Mihăilă îl pune la încercare pe Provedel, însă arbitrul semnalizează un ofsaid la limită. 

Min. 17: GOL Parma! Karamoh face o demonstraţie de tehnică pură şi finalizează superb. Spezia - Parma este 0-1! 

Min. 10: Brunetta (Parma) vede primul cartonaş galben al partidei. 

Min. 7: Prima şansă pentru Spezia! Ricci şutează de la distanţă peste poartă, fără să îi dea prea mari emoţii portarului Sepe. 

Min. 1: A început meciul! Schimbare de ultim moment în primul 11 la Parma. Atacantul Cornelius s-a accidentat la încălzire, iar în locul lui a intrat în primul 11 Brunetta.


Spezia – Parma se joacă sâmbătă, de la ora 16:00, în direct la Look Sport 2. Meciul din etapa a 24-a din Serie A va fi redat în regim live video de către site-ul www.looksport.ro.

Echipa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă are nevoie crucială de o victorie în lupta pentru evitarea retrogradării, mai ales ţinând cont că întâlneşte o echipă ”accesibilă”. Spezia se clasează pe locul 16, cu 26 de puncte din 23 de meciuri, spre deosebire de Parma care de pe locul 19 a adunat doar 14 puncte.

Spezia s-a arătat un adversar dificil în ultimele cinci etape pentru echipele mai bine clasate în campionatul italian decât în faţa celor aflate în poziţii asemănătoare în ierarhia din Seria A. Adversara Parmei a pierdut în faţa Fiorentinei (locul 14) cu 3-0 în deplasare, dar a învins-o pe teren propriu pe AC Milan, ocupanta poziţiei secunde, şi a câştigat deplasarea de la Sassuolo (locul 8) cu 1-2. De asemenea, Spezia a pierdut 0-1 acasă cu Udinese (locul 13), dar le-a făcut viaţa grea celor de la AS Roma pe Olimpico, partidă încheiată cu un dramatic 4-3 pentru romani.

De cealaltă parte, Parma a reuşit să spargă etapa trecută seria celor patru înfrângeri consecutive în Serie A, graţie egalului de pe teren propriu, scor 2-2, în faţa celor de la Udinese. Echipa românilor a condus cu 2-0, într-un meci în care Valentin Mihăilă a făcut o primă repriză bună, obţinând lovitura de pedeapsă care a dus la majorarea scorului. Dennis Man nu a reuşit să se remarce într-o manieră deosebită după ce fost introdus în minutul 66 de Roberto D'Aversa. Chiar dacă scorul era 2-1 pentru Parma, Udinese începuse deja să preia frâiele partidei.

Rămâne de văzut dacă tehnicianul Parmei va apela la serviciile românilor din primul minut. Cele mai mari şanse de titularizare le are Valentin Mihăilă, care a arătat că este mult mai integrat în jocul echipei italiene. Dennis Man nici nu a dezamăgit prin comiterea unor greşeli flagrante, dar nici nu a arătat în puţinele minute acordate până acum prea multe, cu execepţia unei centrări foarte bune în prelungirile meciului cu Verona, pierdut de Parma cu 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele