Ultima oră
Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm” Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm”
”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB ”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB
Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!" Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!"
”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi ”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi
Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă” Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă”
NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid

VIDEO | SPORTING S-A DISTRAT CU CHAVES. VEZI TOATE GOLURILE

Video Publicat pe 1 apr 2019
mail-share icon Email

Sporting a învins-o categoric pe Chaves şi urcă pe podium în campionatul Portugaliei. Luiz Phellype a deschis scorul în minutul 23, după o fază superbă. În repriza a doua, gazdele au rămas în inferioritate numerică după faultul lui Jefferson. Acest lucru nu i-a descurajat, însă, pe cei de la Chaves. Andre Luis a primit o pasă în careu şi a restabilit egalitatea. În minutul 79, Sporting a preluat din nou conducerea, în urma golului spectaculos al lui Bruno Fernandes. Finalul partidei a fost tensionat, după ce gazdele l-au pierdut şi pe Maras. Câteva minute mai târziu, centralul l-a eliminat şi pe Ristovschi de la Sporting. Oaspeţii au depăşit, însă, acest moment după ce Phellype a realizat dubla. Sporting e pe 3 în Primeira Liga, cu 58 de puncte. Chaves ocupă locul 17, cu doar 24 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele