VIDEO | SPORTING ŞI-A ASIGURAT LOCUL 3, DUPĂ O VICTORIE LA SCOR DE LIGA A CINCEA - LOOKSPORT
Skip to content
Noutăți Primeira Liga Video

VIDEO | SPORTING ŞI-A ASIGURAT LOCUL 3, DUPĂ O VICTORIE LA SCOR DE LIGA A CINCEA

Sporting a dat un adevărat recital în ultimul meci din Portugalia. Gruparea din Lisabona s-a impus cu 8-1 pe terenul lui Belenenses. Primul gol a venit rapid, din gheata lui Raphinha. În minutul 20, gazdele au rămas fără portarul Gustavo Becker. Acesta a luat roşu pentru fault. Aflaţi în inferioritate numerică, cei de la Belenenses au scos iar mingea din plasă. Execuţia i-a aparţinut lui Luiz Phellype.

După revenirea de la cabine, gazdele au redus din handicap prin Lica. Sporting a înscris, însă, din nou prin Nemanja. La golul acestuia, şutul a fost deviat de un adversar. Bruno Fernandes a făcut apoi 4-1 din penalty. Acelaşi jucător a punctat pentru 5-1. A urmat apoi reuşita de 6-1 a lui Bas Dost.

În minutul 83, Fernandeş a realizat hat-trickul cu un voleu spectaculos. Mijlocaşul portughez are 19 goluri în actuala ediţie din Primeira Liga. La vară, acesta ar putea ajunge la Manchester City. S-a terminat 8-1, după golul lui Doumbia. Cu două etape rămase, Sporting e pe 3, cu 73 de puncte. Alb-verzii nu mai pot pierde această poziţie, care duce în grupele Europa League.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine