Ultima oră
Dinamo rămâne fără conducător! Bogdan Bălănescu îşi va anunţa demisia Dinamo rămâne fără conducător! Bogdan Bălănescu îşi va anunţa demisia
Burleanu: "Va fi cel mai atractiv sistem avut de România până acum!" FCSB şi Botoşani, singurele care nu au votat varianta cu 16 echipe Burleanu: "Va fi cel mai atractiv sistem avut de România până acum!" FCSB şi Botoşani, singurele care nu au votat varianta cu 16 echipe
Veste excelentă pentru Conte. Sanchez rămâne trei ani Veste excelentă pentru Conte. Sanchez rămâne trei ani
Campionatul Belgiei revine, LIVE pe posturile Look! Trei meciuri transmise în direct în acest weekend Campionatul Belgiei revine, LIVE pe posturile Look! Trei meciuri transmise în direct în acest weekend
Mesajul PCH, după decizia LPF, care menţine Dinamo în Casa Liga 1 şi din sezonul viitor. ”Câinilor, greul de acum începe!” Mesajul PCH, după decizia LPF, care menţine Dinamo în Casa Liga 1 şi din sezonul viitor. ”Câinilor, greul de acum începe!”
Moştenire grea. Cine poartă tricoul cu numărul 10, la naţionala U-21 Moştenire grea. Cine poartă tricoul cu numărul 10, la naţionala U-21

VIDEO | STANCIU ÎNCEARCĂ SĂ-I FACĂ PE FANII LUI „U” CLUJ SĂ UITE PERIOADA PE CARE A PETRECUT-O ÎN GRUIA. „UNIVERSITATEA E ECHIPA FANION A ORAŞULUI”

Cupa României Publicat pe 28 oct 2019
mail-share icon Email

Daniel Stanciu a ajuns la un acord cu Universitatea Cluj, club cu care negocia de mai multe luni şi va ocupa funcţia de director general în cadrul grupării ardelene. Asa cum a relatat looksport.ro in urma cu o zi, Stanciu şi-a luat azi funcţia în primire, cu o zi înaintea meciului în care „U” va înfrunta FCSB, echipă la care noul oficial clujean a deţinut în urmă cu mai mult timp funcţia de director sportiv.

„Am avut o discuţie cu Adi (n.r. - Falub )şi am stabilit că în acest sezon obiectivul este salvarea de la retrogradare. În plus, începând din iarnă vrem să contruim o echipă cu care să atacăm promovarea în viitorul sezon”, a spus Stanciu.

Acesta a vorbit şi despre suporteri. „Universitatea Cluj are un specific aparte, pentru că e clar că este echipa fanion a acestui oraş. Este echipa care trebuie să ţină cont în orice situaţie de ceea ce-şi doresc suporterii”, a mai afirmat noul oficial.

Stanciu a vorbit şi despre trecutul său. După ce a deţinut funcţii oficiale la cele două cluburi importante din Bucureşti, marile rivale FCSB şi Dinamo, acum el vine la „U” Cluj după un mandat la rivala concitadină CFR.

„Eu n-am activat acum doar la Universitatea Cluj sau la CFR. Am fost şi la FCSB şi la Dinamo.Pe mine mă interesează să fac performanţă şi să-mi fac munca cât mai bine”, a adăugat Stanciu.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele