VIDEO | STANCIU ÎNCEARCĂ SĂ-I FACĂ PE FANII LUI „U” CLUJ SĂ UITE PERIOADA PE CARE A PETRECUT-O ÎN GRUIA. „UNIVERSITATEA E ECHIPA FANION A ORAȘULUI” - LOOKSPORT
Skip to content
Cupa României Liga I Liga II

VIDEO | STANCIU ÎNCEARCĂ SĂ-I FACĂ PE FANII LUI „U” CLUJ SĂ UITE PERIOADA PE CARE A PETRECUT-O ÎN GRUIA. „UNIVERSITATEA E ECHIPA FANION A ORAȘULUI”

Daniel Stanciu a ajuns la un acord cu Universitatea Cluj, club cu care negocia de mai multe luni și va ocupa funcția de director general în cadrul grupării ardelene. Asa cum a relatat looksport.ro in urma cu o zi, Stanciu și-a luat azi funcția în primire, cu o zi înaintea meciului în care „U” va înfrunta FCSB, echipă la care noul oficial clujean a deținut în urmă cu mai mult timp funcția de director sportiv.

„Am avut o discuție cu Adi (n.r. – Falub )și am stabilit că în acest sezon obiectivul este salvarea de la retrogradare. În plus, începând din iarnă vrem să contruim o echipă cu care să atacăm promovarea în viitorul sezon”, a spus Stanciu.

Acesta a vorbit și despre suporteri. „Universitatea Cluj are un specific aparte, pentru că e clar că este echipa fanion a acestui oraș. Este echipa care trebuie să țină cont în orice situație de ceea ce-și doresc suporterii”, a mai afirmat noul oficial.

Stanciu a vorbit și despre trecutul său. După ce a deținut funcții oficiale la cele două cluburi importante din București, marile rivale FCSB și Dinamo, acum el vine la „U” Cluj după un mandat la rivala concitadină CFR.

„Eu n-am activat acum doar la Universitatea Cluj sau la CFR. Am fost și la FCSB și la Dinamo.Pe mine mă interesează să fac performanță și să-mi fac munca cât mai bine”, a adăugat Stanciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine