Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Stanciu, mulţumit de egalul cu Leicester: "Nu a fost diferenţă între ei şi noi"

Europa League Publicat pe 18 feb 2021
mail-share icon Email

 
Nicolae Stanciu e mulţumit de rezultatul de egalitate, 0-0, reuşit de Slavia Praga în turul 16-imilor de finală din Europa League contra celor de la Leicester.
 
La interviul acordat după meci, mijlocaşul central al naţionalei a scos în evidenţă partea plină a paharului, aceea că echipa sa nu a primit gol de la una dintre cele mai bune echipe ale Angliei. Acum, gândul lui Stanciu stă la partida retur, care speră să-i aducă biletele pentru optimile de finală: 
 
"Ne simţit bine, cred că este un rezultat bun. Ştiam că vom avea un meci greu, Leicester e în primele trei din Anglia. E important că nu am luat gol, dar nu am jucat la egal, ne-am dorit să câştigăm. Aşa cum am spus, cred că rezultatul e corect şi ne gândimt deja la manşa retur. Mergem acolo cu încredere şi sperăm să ne calificăm. Ne aşteptam la un meci greu, dar pe teren i-am simţit puternici. Se luptă pentru titlul din Anglia, nu a fost uşor, dar cred că am jucat bine şi nu a fost o diferenţă între ei şi noi. Cred că va fi mai greu la retur, dar calificarea se joacă, nu cred că o echipă e 100% favorită", a declarat Nicolae Stanciu.
 
"Schmeichel e un portar foarte bun", a punctat românul când a fost întrebat despre ocaziile pe care le-a avut înainte să fie schimbat în minutul 73.



 
mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele