Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

VIDEO | Stanciu, one man show în meciul Slaviei cu Slovacko! A marcat două goluri într-o partidă cu o desfăşurare spectaculoasă

Alte campionate externe Publicat pe 28 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20008573/1/stanciu.jpg

Slavia Praga a câştigat şi meciul din etapa a 21-a din prima ligă a Cehiei, în faţa celor de la Slovacko, în deplasare. Omul partidei a fost Nicolae Stanciu, autorul a două goluri.

Slovacko a deschis scorul prin Sadilek, minutul 11, dar Stanciu a marcat primul gol în minutul 36, de la 11 metri. În finalul primei reprize, minutul 45+2, Kadlec a făcut 2-1 pentru gazde.

În partea a doua, Slavia a revenit şi a reuşit să ia cele trei puncte. Stanciu, din nou, în minutul 72, şi Lingr, minutul 81, au stabilit scorul final, 3-2.

Stanciu nu a terminat meciul pe teren, el a fost înlocuit în minutul 85.  

Slavia este lider în clasament, cu 55 de puncte, iar Slovacko este pe locul trei, cu 40 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri