Ultima oră
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia

VIDEO | START FABULOS DE SEZON PENTRU ECHIPA LUI TĂTĂRUŞANU. LYON BATE LA MONACO CU 3-0 ŞI E PE CAI MARI ÎN LIGUE 1

Ligue 1 Publicat pe 10 aug 2019
mail-share icon Email

Lyon începe în forţă noul sezon şi învinge în etapa inaugurală, în deplasare, pe Monaco, la scor de neprezentare. Meciul din această seară a început cum nu se putea mai bine pentru oaspeţi.
Moussa Dembele (foto, jos) a marcat primul, în minutul 5, reluând cu capul în poartă, după un corner. La 0-1, Monaco n-a avut timp să-şi revină, iar o nouă greşeală a adus-o întgr-o situaţie delicată.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19231274/2/dembelle.jpg

Doar 20 de minute mai târziu, veteranul Fabregas a văzut cartonaşul roşu, lăsându-şi echipa în inferioritate. După eliminarea fostului campion mondial, Lyon nu s-a lăsat invitată şi s-a desprins. Olandezul Memphis Depay a înscris cu un şut violent de la mare distanţă, în minutul 36 şi zarurile păreau deja aruncate. Dar meciul nu avea să se încheie aşa. În repriza secundă, Tousart a fost cel care a stabilit rezultatul final, în minutul 80, 3-0 pentru Lyon.

În continuare, în Ligue 1, Olympique Marseille înfruntă sâmbătă, de la ora 18.00, pe Stade de Reims, într-un meci din etapa inaugurală a Ligue 1. Meciul e transmis în direct de LOOK PLUS.

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele