Ultima oră
Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială
Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie

VIDEO | Steaua - Clinceni 1-2, într-un meci amical. Gafă incredibilă a portarului 'roş-albaştrilor'! Opriţa: "O să fim o echipă bună pentru Liga 2"

Fotbal Internațional Publicat de Andrei Ionascu pe 26 iun 2021
mail-share icon Email

CSA Steaua a pierdut meciul amical cu Academica Clinceni, scor 1-2, pe terenul 5 din Ghencea. Partida a fost marcată de gafa incredibilă a portarului Mark Karacsony, de la Steaua.

Echipa din Clinceni a deschis scorul în minutul 8, după ce tânărul portar Mark Karacsony (17 ani) a degajat direct într-un adversar, Cristian Gavra, iar mingea a ricoşat în poarta goală.

În minutul 21, Academica Clinceni şi-a dublat avantajul, după ce Gavra a transformat un penalty acordat după faultul lui Neacşu asupra lui Cioiu.

După pauză, Rareş Enceanu a marcat superb din lovitură liberă, de la aproximativ 18 metri.

Steaua în prima repriză: Karacsony – Călinţaru, Walace, Bactăr, Neacşu, Niculae, Mihăescu, Băjenaru, Zaharia, Huiban, Gherghiceanu

Steaua în repriza a doua: Bălbărău – Oroian, Morariu, Bactăr, Ilie, Răsdan, Bărbulescu, Enceanu, Pacionel, Buhăescu, Verdeş

Academica Clinceni a început în formula: Păun – Pasov, Patriche, Jutric, Pîrvulescu, Ventura, Bautista, Cioiu, Vanzo, Aiana, Gavra

“Am luat două goluri pe două greşeli personale, se mai întâmplă, dar în mare sunt mulţumit. Am avut ocazii, băieţii au făcut câteva faze bune, sunt mulţumit. Sunt jucători în probe, în momentul ăsta nu pot să spun foarte multe. Îi vom mai vedea şi zilele următoare, poate şi la următorul meci amical, pentru că vreau să le dau mai multe şanse. Au făcut şi antrenamente destul de grele şi nu pot să îmi dau seama, trebuie să aibă şi un pic de prospeţime. Aşa, câţiva dintre ei mi-au plăcut, dar trebuie să mai aşteptăm.

Jucători de 2003 mai aştept. Trebuie să mai caut încă doi juniori. Oroian care azi a jucat fundaş dreapta, apoi fundaş stânga, sunt mulţumit de el şi o să vorbim cu el. Aş vrea să rămână şi o să mai avem nevoie de încă doi jucători. La cei cu experienţă o să mai văd. Şi Gherghiceanu, atacant din 2001, mi-a plăcut, dar vreau să îl mai văd poate şi la următorul joc, următoarele antrenamente.

(n.r. – Cum e atmosfera în lot?) E bine acum la începutul pregătirii, starea e una bună. Se rezolvă şi cu contractele jucătorilor, şi cu al meu. Trebuie să ne vedem de pregătire, să fim cât mai bine la startul campionatului. Eu zic că o să fim o echipă bună pentru Liga 2.

O să ne propunem ceva realist, pentru că suntem o echipă nou-promovată, iar foarte multe transferuri nu vom face, mai ales că nu avem drept de promovare. Eu zic că un loc cât mai bun în clasament e bun, chiar menţinerea în Liga 2. Chiar dacă mulţi nu acceptă, trebuie să ţinem cont şi de lucrul acesta. Suntem o nou-promovată, în mare va fi cam aceeaşi echipă şi sperăm la un parcurs cât mai lung în Cupa României”, a spus Daniel Opriţa.

Următorul meci amical al Stelei, nou promovată în Liga 2, va fi pe 7 iulie, cu OFK Beograd, formaţie din divizia a treia din Serbia. Partida va marca inaugurarea stadionului din Ghencea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri