Ultima oră
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”

VIDEO | Steaua – Csikszereda 1-0! Debut cu dreptul pentru ”militari” în Liga 2

Liga II Publicat pe 4 aug 2021
mail-share icon Email
Nou-promovata Steaua a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Csikszereda, în ultima partidă a etapei I a Ligii a II-a.
 

A marcat: Chipirliu '79.

Galeria Stelei, prezentă în număr mare pe arenă, a folosit materiale pirotehnice, torţe, fumigene şi petarde, obligându-i pe organizatori să facă dese apeluri pentru restabilirea ordinii.

Ana Maria Popescu, medaliată cu argint în proba de spadă de la JO de la Tokyo, a dat lovitura începere la primul meci oficial de pe noul stadion Steaua. Scrimera, componentă a CSA Steaua, a fost aplaudată de cei peste 3.500 de fani de suporteri aflaţi în tribune.

Deoarece nu s-a transformat într-o societate cu acţionariat majoritar privat, Steaua nu are drept de promovare în Liga I.

CSA Steaua - FK Csikszereda 1-0 (Chipirliu 79), ACUM, live la Look Sport+: 

Echipele de start:

  • CSA Steaua: Bălbărău – Călinţaru, Walace, Bactăr, Ilie, Bărbulescu, Pacionel, Zătreanu, Zaharia, Huiban, Buhăescu
  • Rezerve: Iancu, Enceanu, Neacşu, E. Pacionel, Băjenaru, Chipirliu, Mihăescu, Oroian, Răzdan.
  • Antrenor: Daniel Opriţa
  •  
  • FK Csikszereda: Gyende – R. Takacs, Kelemen, Vereguţ, Apro, Csuros (cpt.), L. Kovacs, Pinter, Jebari, Gal-Andrezly, Rokas
  • Rezerve: Rybansky – Rodri Hernando, Szondi, A. Meszaros, Gergely, Bara, Rotar, Bor, Schieb
  • Antrenor: Valentin Suciu

Min. 90 + 5: Fluier final! Steaua învinge Csikszereda cu 1-0, în prima etapă a Ligii 2.

Min. 87: Ocazie mare pentru Steaua! ”Militarii” trec incredibil pe lângă golul de la 2-0, din nou, după o fază fixă.

Min. 79: GOL Steaua! Chipirliu înscrie cu poarta goală din centrarea din corner a lui Călinţaru, prelungită către marcator de către Mihăescu.

 

Min. 78: Ultima schimbare la Steaua: iese Pacionel, intră Mihăescu.

Min. 75: Ocazie mare pentru Steaua! Răzdan trage din afara careului un pic pe lângă vinclul porţii lui Gyende.

Min. 71: Ocazie mare pentru Csikszereda! Călinţaru blochează cu pieptul o minge de pe linia porţii pe care scria gol pentru ciucani.

Min. 70: Schimbare la Csikszereda. Iese Krusnauskas, înlocuit de Meszaros.

Min. 66: Ocazie pentru Csikszereda! Krusnauskas trage violent de la aproximativ 22-24 de metri, dar Pacionel reuşeşte să devieze balonul în corner.

Min. 63: Pericol pentru Steaua! Bălbărău iese greşit pe o centrare, însă defensiva roş-albaştrilor evită deschiderea scorului.

Min 59: Dublă schimbare la Steaua: Ies Huiban şi Buhăescu. Intră Chipirliu şi Băjenaru.

Min. 51: Crainicul face din nou apel la ultraşii Stelei să nu mai arunce cu petarde pe teren. ”Militarii” riscă oprirea meciului şi pierderea acestuia la masa verde.

Min. 48: Ocazie pentru Csikszereda! Bactăr este aproape de un autogol, la o fază în care apărarea roş-albaştrilor a fost pusă la grea încercare din lovitură liberă.

Min. 47: Bărbulescu, căpitanul Stelei, vede cartonaşul galben pentru o intrare dură pe glezna adversarului.

Min. 46: A început a doua repriză! Dublă schimbare la Steaua: intră Florin Răzvan şi Darius Oroian, şi ies Alexandru Zaharia şi Andrei Zătreanu. Schimbare şi la FK Csikszereda: iese Norbert Pinter şi intră Marvin Schieb.

Min. 45 + 4: La pauză scorul este 0-0! 

Min. 45 + 1: Călinţaru execută lovitura de colţ, Walace se demarcă foarte bine în careu, însă lovitura sa de cap este imprecisă. 

Min. 44: Kelemen respinge cu dificultate, cu capul din plonjon, centrarea lui Ilie. 

Min. 42: Ocazie FK Csikszereda! Bălbărău reţine un şut de la distanţă, însă este aproape să comită o greşeală uriaşă. A lăsat balonul jos din mâini, fără să îşi dea seama că are adversar în apropiere. Din fericire pentru Steaua, fotbalistul din Miercurea Ciuc nu a fost pe fază. 

Min. 41: Centrarea modestă a lui Gal-Andrezly este prinsă fără probleme de către Bălbărău.

Min. 37: Steaua are primul şut pe spaţiul porţii al meciului! Zaharia pătrunde din lateral în centru şi trage din afara careului, însă încercarea sa de a marca este oprită cu o priză simplă de către portarul Gyende. 

Min. 34: Ocazie pentru Steaua! Huiban trage violent de la distanţă, însă execuţia sa se duce la câţiva metri peste poartă.

Min. 31: Ocazie pentru Steaua! Huiban finalizează ciudat o acţiune periculosă a roş-albaştrilor în careul advers.

Min. 28: Şutul lui Claudiu Apro din lovitură liberă se duce mult peste poarta lui Bălbărău.

Min. 21: Crainicul meciului face apel la ultraşii Stelei de data aceasta pentru a înceta scandările xenofobe la adresa cetăţenilor de etnie maghiară. Crainicul avertizează din nou cu privire la riscul de a pierde meciul la masa verde, îndemnând la un comportament civilizat. 

Min. 15: Vereguţ de la FK Csikszereda vede cartonaşul galben pentru un fault la Huiban.  

Min. 13: Bărbulescu încearcă un şut în forţă, însă execuţia sa este greşită şi se duce în out. 

Min. 11: Şutul lui Bărbulescu de la distanţă este prins fără emoţii de către Gyende, care reuşeşte să evite cornerul pentru FK Csikszereda.

Min. 4: Crainicul partidei repetă apelul de a înceta folosirea torţelor şi a petardelor pentru ultraşii Stelei Bucureşti. În cazul în care meciul va fi anulat din acest motiv, Steaua va pierde cu 3-0 la masa verde. Fumul deja acoperă vizibilitatea pe arena din Ghencea. 

Min. 1:  A început meciul! Steaua are prima posesie a partidei. Ana-Maria Popescu, medalitată cu argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo, la scrimă, a dat lovitura simbolică de start a duelului. 


Exilată ani la rând în ligile inferioare şi condamnată să mai petreacă cel puţin doi ani în Liga 2, Steaua porneşte la drum în noul sezon în faţa unui adversar dificil.

Csikszereda s-a luptat în ediţia trecută de campionat pentru promovare, însă nu a avut succes. Anul acesta, secuii au din nou planuri mari şi vor ca din sezonul viitor să joace derby-ul cu Sepsi în prima ligă.

De cealaltă parte, Steaua are ca obiectiv în acest sezon construirea unei echipe competitive cu care sa atace, în ediţia 2022-2023 promovarea în Liga 1. Un vis susţinut de sute de mii de fani ai grupării militare, care ar reveni astfel după un lung exil în prima ligă.

Meciul dintre Steaua şi Csikszereda este programat miercuri, de la 20:30, şi va fi transmis în direct de Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele