Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Steliano Filip încearcă să sune adunarea! Dinamoviştii se gândesc din ce în ce mai puţin la play-off: "Cupa e obiectivul echipei"

Superliga Publicat pe 21 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19999071/1/steliano.jpg


Învinsă cu 2-0 de Astra, Dinamo mai are şanse minime să prindă play-off-ul, iar câştigarea Cupei României a devenit obiectivul declarat al echipei din Ştefan cel Mare şi a fost anunţat de Steliano Filip la finalul meciului de la Giurgiu.
 
Echipa lui Gane a fost dominată la toate capitolele de Astra, iar jocul slab îl face pe Filip să mute atenţia spre Cupa României: 
 
"Meciul s-a jucat în prima repriză pe acele neatenţii la fazele fixe. Ne-au surprins la fazele fixe, nu neapărat pe benzi. Ştiam că au jucători de viteză, dar meciul s-a jucat la fazele fixe. Ne dorim victoria la fiecare meci, e normal, dar nu avem timp să ne plângem, pentru că vineri ne aşteaptă un meci foarte important. Cât timp sunt şanse matematice la play-off, eu cred.
 
Vom întâlni Viitorul, o echipă foarte bună din punctul meu de vedere. Nu trec prin cea mai bună perioadă, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche pentru că au jucători valoroşi.
 
Cupa e obiectivul echipei. Noi ne dorim şi un loc în play-off, dar, dacă vom continua la fel, e clar că nu vom reuşi. E important să adunăm puncte, pentru că nu mai e timp pentru greşeli. Sa nu uităm că Dinamo trece printr-un moment dificil, dar trebuie să ne facem treaba. Jucătorii sunt afectaţi, dar ne dorim la fiecare meci. Trebuie să strângem rândurile şi să nu mai pierdem puncte", a declarat fundaşul stânga, la interviul de după meci.
Rezumatul meciului Dinamo - Astra 2-0 (Gheorghe 36', Stahl 40')
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele