Ultima oră
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"
Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian

VIDEO | Steliano Filip recunoaşte că negociază cu alte echipe, fiind afectat de situaţia de la Dinamo. "E greu, sincer. Nu ştiu cine va mai rămâne"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 21 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20255281/3/steliano.jpg

Delegaţia echipei Dinamo a ajuns astăzi în cantonamentul din Turcia, programat până pe 28 iunie. Fundaşul Steliano Filip s-a declarat îngrijorat de situaţia financiară a clubului şi a recunoscut că a primit mai multe oferte.

Antrenor ceh Dusan Uhrin are la dispoziţie 27 de jucători în Turcia. Duminică, 27 iunie, Dinamo are programat un amical cu Galatasaray.

Steliano Filip (27 de ani) a revenit la Dinamo în ianuarie 2021 şi a bifat 21 de meciuri pentru ‘roş-albi’, reuşind un gol şi o pasă decisivă. Fundaşul stânga nu şi-a primit salariul de mai multe luni. Între timp, clubul Dinamo este la un pas de o nouă insolvenţă.

"Mă simt bine, sunt sănătos. Sunt cu echipa şi asta e cel mai important. Îmi doresc să ne pregătim cât mai bine. Nu vreau să vorbesc de bani, că au fost discuţii, nu ştiam de câte luni n-au mai fost plătiţi băieţii. Nu ştiu, e greu, sincer. Nu ştiu cine va mai rămâne. Din ce discuţii aud la echipa, e clar că se doreşte insolvenţa. Din păcate, situaţia e de aşa natură... sunt forţaţi oarecum. Sunt mulţi băieţi la echipă care ar putea să plece oricând şi ar fi păcat. Cred că, pe final de campionat, am făcut jocuri bune şi am închegat un grup frumos. Ne dorim continuitate şi nu se poate dacă nu e linişte. Nu ştiu dacă rămân la Dinamo, este greu. Mi-aş dori, am venit cu sufletul. Nu se pune problema de bani, am oferte mult mai bune financiar. Dar sper să se rezolve. Nu poţi să o duci la nesfârşit aşa. Sorescu şi Anton pot fi păstraţi doar dacă vor fi plătiţi", a spus Steliano Filip pentru Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele