Ultima oră
Bogdan Andone ratează dramatic o victorie mare. Bogdan Andone ratează dramatic o victorie mare.
FCSB dă lovitura! Un jucător ce a impresionat în Superliga revine la vară FCSB dă lovitura! Un jucător ce a impresionat în Superliga revine la vară
Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu

VIDEO | Stipe Vucur a ajuns la Bucureşti pentru a semna cu FCSB. "Vrem să fim campionii României şi să ne calificăm în grupele Conference League"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 10 iun 2021
mail-share icon Email

Fundaşul austriac Stipe Vucur (29 de ani) a ajuns în această seară la Bucureşti, pentru a semna contractul cu FCSB. Vucur vrea să câştige titlul în Liga 1 şi să joace în grupele Europa Conference League. Fotbalistul nu a discutat deocamdată cu Gigi Becali, dar are o impresie foarte bună despre finanţatorul ‘roş-albaştrilor’.

Stipe Vucur a jucat ultima dată în liga a treia din Germania, la Hallescher FC. A bifat 33 de meciuri în sezonul 2020-2021 şi a înscris trei goluri.

Hajduk Split, Kaiserslautern, Wacker Innsbruck, Lustenau sunt alte echipe pentru care a mai evoluat fundaşul central, care are dublă cetăţenie, austriacă şi croată, deşi s-a născut la Salzburg (Austria).

Vucur respectă singura condiţie pusă de către Gigi Becali pentru a veni la FCSB: să fie înalt (are 1.95 metri).

"Am mai fost aici acum trei ani, ştiu lucruri frumoase despre Bucureşti. FCSB este un club mare, cu istorie bogată şi cu obiective importante. Sunt mândru să fiu aici. Am vorbit cu Steliano Filip (n.r. - fost coechipier la Hajduk Split) despre fotbalul românesc, mi-a spus multe lucruri frumoase. Am auzit multe despre Gigi Becali, am văzut nişte filmuleţe cu el. Sunt pregătit, este un om de treabă şi abia aştept să-l întâlnesc. Nu am vorbit cu dânsul la telefon.

Acesta este un pas important pentru mine, pentru cariera mea. Steaua (n.r. - FCSB) este un club mare. Am vorbit o dată cu Thomas Neubert, e fericit că am venit aici şi mi-a zis multe despre campionatul României. Avem multe obiective la acest club, vrem să fim campionii României şi să ne calificăm în grupele Conference League", a spus Stipe Vucur, pe aeroportul Otopeni.

Vucur este al doilea fundaş central adus de FCSB în această vară, după Alexandru Creţu (29 de ani), de la echipa slovenă Maribor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele