Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Strâinii salvează ”câinii”. Viitorul - Dinamo 1-2. Dusan Uhrin, la al doilea succes consecutiv

Farul Constanta Publicat pe 2 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20149670/1/rps3279-1.jpg

 

Dinamo a obţinut a doua victorie consecutivă în play-out-ul Ligii 1, scor 2-1, contra celor de la Viitorul Constanţa. Salvarea a venit de la Morsay şi Albentosa, ambii aflaţi la primele reuşite în tricoul ”câinilor”.

Prima repriză a fost una saracă în ocazii, ambele echipe stând la conservare, dar actul al doilea a adus trei puncte cruciale, care fac ca Dinamo să iasă de pe un loc retrogradabil. Chiar şi aşa, situaţia e delicată.

Jucătorii dinamovişti au promisă de către suporterii-acţionari pentru victoria la acest joc o primă de 15.000 de euro.

Clasamentul play-out-ului: 1. Chindia Târgovişte - 33 de puncte, 2. FC Argeş - 28, 3. Gaz Metan Mediaş – 25, 4. UTA - 25, 5. Astra Giurgiu - 24, 6. FC Voluntari - 23, 7. FC Viitorul - 22, 8. Dinamo – 21, 9. FC Hermannstadt – 19, 10. Poli Iaşi – 17.

-----------------------------------------

Viitorul - Dinamo 1-2 (Jo Santos 87 / Morsay 62, Albentosa 73 )

Echipele de start:

Viitorul: Cojocaru – Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Pedroso – C. Matei, Artean, Boboc – G. Ganea, Tsoumou, Ciobanu

Dinamo: Eşanu – Bejan, Puljic, Albentosa – Sorescu, Anton, Răuţă, Gol, S. Filip – Mihaiu, Nemec

Minutul 87: GOL Viitorul! Benar trimite o centrare, defensiva dinamovistă se încurcă, iar Jo Santos profită şi marchează.

Minutul 83: Eşanu are o intervenţie de senzaţie la şutul lui Boboc, iar Dinamo îşi securizează victoria.

Minutul 73: GOL Dinamo! Un corner din partea dreaptă provoacă o încurcătură în careu între Mladen şi Benzar, Albentosa este pe fază, agaţă balonul dintre cei doi şi îl trimite în poarta lui Cojocaru, rămas fără replică.

Minutul 66: Viitorul este aproape de a egala, Jo trimite la Babunski, care zguduie bara.

Minutul 62: GOL Dinamo! Morsay deschide scorul, cu un şut din interiorul careului la colţul scurt, după o fază creată de Deian Sorescu.

Minutul 50: Mihaiu se desprinde dintre adversari şi pătrunde din banda stângă. Atacantul ajunge 1 vs 1 cu Cojocaru, dar portarul Viitorului reuşeşte să-l blocheze.

Minutul 21: Pierdere pentru Dinamo. Răuţă se accidentează, iar Dusan Uhrin este nevoit să îl schimbe cu Achim.

Minutul 13: Şansă mare pentru Dinamo! Albentosa e aproape de primul gol în România. Fundaşul a reluat cu capul, după un corner, dar Cojocaru s-a opus.

Minutul 7: Ciobanu trimite în forţă din lovitură liberă de la 25 de metri. Eşanu era uşor depăşit de fază, dar balonul a trecut pe lângă stâlpul stâng al porţii.

Minutul 1: A început partida de la Ovidiu!

----------------------------

Duelul dezamăgirilor din acest sezon de Casa Liga 1, Viitorul – Dinamo, e duminică pe Look Sport +, de la ora 18:30. Confruntarea face parte din etapa a 5-a a play-out-ului. Ambele vin după victorii în runda trecută.

Constănţenii au reuşit să treacă de Poli Iaşi, în Moldova, cu 3-0, în urma unui joc destul de solid, comparativ cu ce s-a întâmplat în duelurile anterioare. De partea cealaltă, Dinamo a învins FC Voluntari, cu 2-0, înregistrând astfel prima victorie după 13 partide fără succes în campionat.

În sezonul regulat, Viitorul a avut succes de cauză şi a trecut de două ori de Dinamo. A învins, în tur, la Ovidiu, cu 2-1, iar în retur, în ”Ştefan cel Mare”, a învins cu 5-0.

Fostul antrenor Ioan Andone este pregătit să revină la Dinamo. Nu însă pe poziţia de principal, la care a renunţat de câţiva ani, după ce a mers în structurile de conducere ale celor de la Voluntari. Tot pe una oficială. Andone a recunoscut că a discutat cu suporterii lui Dinamo, care bagă bani la echipă, şi este gata să revină.

Nu însă de acum, ci din vară, când se va termina campionatul din Casa Liga 1. Decizia lui Ioan Andone este una de apreciat, în condiţiile în care Voluntari are şanse mai mari ca Dinamo să se menţină în prima divizie. El pare tentat de revenirea în ”Ştefan cel Mare” chiar şi în condiţiile în care clubul va evolua în Liga 2.

E o situaţie imposibilă la Dinamo, foarte multe lucruri neclare, rezultatele sunt foarte proaste Am vorbit cu cei de la DDB şi recunosc că mi-au propus să mă întorc şi le-am spus că din vară sunt dispus să discutăm pentru că momentan sunt implicat la Voluntari..”, a declarat Ioan Andone.

Echipele probabile:

  • Viitorul: Cojocaru – Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Pedroso – Matei, Artean, Boboc – Ganea, Tsoumou, Ciobanu
  • Dinamo: Eşanu – Bejan, Puljic, Grigore – Sorescu, Anton, Răuţă, Gol, Filip – Morsay, Nemec

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele