VIDEO | ȘUMUDICĂ, DECLARAȚII INCENDIARE ÎNAINTE DE MECIUL CU FENER. „OMUL CARE N-A FĂCUT-O DEJA NU POATE JUCA ÎN ECHIPA MEA” - LOOKSPORT
Skip to content
Noutăți Superlig Video

VIDEO | ȘUMUDICĂ, DECLARAȚII INCENDIARE ÎNAINTE DE MECIUL CU FENER. „OMUL CARE N-A FĂCUT-O DEJA NU POATE JUCA ÎN ECHIPA MEA”

Marius Șumudică începe un nou sezon în Turcia și îl începe cu un meci infernal. Ajuns în această vară la Gazişehir Gaziantep, echipă recent promovată în prima ligă turcă, românul are parte de un debut de foc. Gaziantep va debuta în Superliga din Turcia pe terenul lui Fenerbahce. Într-un interviu în presa turcă, Șumi atrage atenția că echipa lui va merge se atace pe Fener.

„Toată lumea crede că vom merge acolo pentru a ne apăra. Nu este deloc aşa. Vom merge pe terenul lui Fenerbahce pentru a obţine puncte. Avem jucători buni şi vom fi una dintre surprizele campionatului. Construim o echipă care să lupte până la ultima picătură de transpiraţie. Omul care nu a făcut-o deja nu poate juca în echipa mea”, a spus românul.

Fenerbahce – Gazişehir Gaziantep se joacă luni, de la ora 21.00, pe stadionul Şükrü Saracoğlu din Istanbul și va fi transmis în direct de LOOK SPORT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine