Ultima oră
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane
CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin
Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău

VIDEO | Şumudică, dezlănţuit la adresa arbitrilor! “Să nu-şi bată joc de noi! De acum, jucătorii o să stea cu mâinile în buzunar”

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 2 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19844555/1/sumudica-conferinta.jpg

Marius Şumudică a făcut spectacol la conferinţa de presă după meciul Erzurum – Gaziantep, scor 1-1. Echipa antrenorului român a ratat şansa de a urca pe primul loc în clasamentul Super Lig, din cauza unei decizii greşite a arbitrului în minutul 90+5, care a acordat un penalty inexistent pentru gazde.

Erzurum – Gaziantep s-a încheiat 1-1, după 100 de minute de joc! Belgianul Kevin Mirallas a deschis scorul în minutul 69, după acţiunea excelentă a lui Ozer în banda dreaptă. Erzurum a egalat în minutul 90+6, din penalty, prin Bassan.

Arbitrul a acordat lovitura de la 11 metri după consultarea sistemului VAR. Totuşi, pe reluări se poate observa că n-a existat niciun fault în careu, în urma unei lovituri libere.

"Terenul a fost foarte prost, nu putem da vina pe vreme. Adversarii noştri au jucat numai cu minge lungă, ne-am adaptat greu. Dar fotbalul nu s-a jucat pe teren astăzi. Când l-am întrebat pe arbitru de ce am primit cartonaşul galben, mi-a răspuns că motivul a fost că l-am felicitat la finalul partidei. Doar atât am făcut, m-am dus să-l felicit, nu am insultat pe nimeni.

Mi-am schimbat părerea despre VAR, distruge fotbalul. A fost acordat un penalty foarte uşor şi am ratat victoria. Un astfel de penalty n-ar fi fost acordat niciodată pentru Gaziantep. Toată lumea face greşeli, pot înţelege asta. Dar e un lucru pe care nu-l accept – arbitrul a dictat fault pentru orice, ca şi cum am fi jucat baschet. Şi în contextul terenului greu, arbitrul a dictat un fault care putea să fie doar la baschet, chiar înainte de finalul meciului. Nu vreau să spun mai multe, pentru că voi fi suspendat şi voi sta în tribune.

Singura rugăminte pentru Comisia de Arbitri şi pentru Federaţie este să nu-şi bată joc de noi. Am câştigat toate punctele pe teren, nu ne-a ajutat nimeni. Nu pot accepta ca eforturile mele şi ale echipei să fie batjocorite. Am vorbit cu furnizorul de echipament şi, de la meciul următor, şortul jucătorilor va avea buzunare, pentru ca jucătorii noştri să stea cu mâinile în buzunare pe teren. Dacă e să pierdem, pierdem, dar cu mâinile în buzunare, ca să nu mai dea VAR penalty", a spus Marius Şumudică la conferinţa de presă, citat de presa turcă.

Gaziantep este echipa momentului în Turcia şi a urcat pe locul doi al clasamentului, la un punct de liderul Galatasaray şi la egalitate de puncte cu Beşiktaş.

Gaziantep are 16 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19844555/2/clasament-turcia.jpg

Sursa foto: Twitter Fotomac

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele