Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | ŞUMUDICĂ, VICTORIE CU EMOŢII URIAŞE ÎN FAŢA LUI BEŞIKTAŞ

Video Publicat pe 14 sep 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19231564/1/besiktas.png

Gaziantep Gazişehir a reuşit să se impună în faţa lui Beşiktaş, scor 3-2, într-un meci transmis în direct de Look PLUS 3. Gaziantep a condus cu 3-0 şi a avut la un om în plus aproape 70 de minute, după eliminarea lui Vida, din minutul 6.

Golurile echipei lui Marius Şumudică au fost reuşite de Twumasi, din penalty, în minutul 8, Vural (59) şi Chibsah (79). au marcat pentru echipa lui Marius Şumudică, iar meciul părea rezolvat.

Finalul a fost unul nebun, Mai întâi, cu un sfert de oră înainte de final, au fost eliminaţi Elneny, de la Beşiktaş, respectiv Kayode. Beşiktaş a pus presiune şi s-a apropiat la un singur gol, după ce Nayir şi Hutchinson au marcat în minutele 83 şi 84, dar gazdele au rezistat până la final. , la acţiunea imediat următoare, două goluri pentru Beşiktaş şi tensiunea era la cote extraordinare.

După acest rezultat, Gaziantep urcă pe locul 6 în clasamentul Superligii din Turcia, cu 7 puncte, iar Beşiktaş este abia pe locul 11 cu doar 4 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele