Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Super-derby în Casa Liga 1! CFR Cluj - Craiova 1-2. Ouzounidis bifează prima victorie importantă în România. FCSB se poate desprinde

CFR Cluj Publicat pe 24 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20133351/1/rps3878-1.jpg

Universitatea Craiova a reintrat în lupta pentru titlu, după ce a câştigat cu scorul de 2-1, pe terenul celor de la CFR Cluj, în cadrul unui meci extrem de spectaculos, transmis în direct de Look Sport+.

Au marcat: Sigurjonsson ’54 / Ivan ’27, Tudorie ‘88

0-1: Ivan a înscris profitând de faptul că portarul gazdelor a respins în faţă mingea la o lovitură cu capul a oaspeţilor venită după un corner.

1-1: Sigurjonsson a înscris cu un şut din aproximativ opt metri.

1-2: Tudorie a stabilit scorul final cu o lovitură cu capul.

---------------------

CFR Cluj - ”U” Craiova 1-2 (Sigurjonsson 54 / Ivan 26, Tudorie 88)

Echipele de start:

CFR Cluj: Bălgrădean - Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Joca, Soares, Sigurjonsson - Deac, Rondon, Gîdea

”U” Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, M. Constantin, Acka, Bancu - Mateiu, Nistor - Mitran, Cicâldău, Ivan - Mamut
 

Minutul 88: GOL Craiova! Dan Nistor bate o lovitură liberă din marginea careului, iar Alexandru Tudorie speculează o problemă a apărării şi marchează cu o lovitură de cap.

Minutul 85: Burcă trimite la Costache, iar acesta trage din marginea careului, mingea este uşor atinsă şi atenuată, iar Pigliacelli prinde fără probleme.

Minutul 71: Ocazie mare pentru ardeleni, după o repunere din margine. Marius Constantin face o eroare gravă, Debeljuh profită şi trimite la Păun, care zguduie bara transversală, mingea ricoşează la Camora, însă şutul acestuia trece puţin pe lângă poartă.

Minutul 69: Marcatorul golului celor de la CFR, Sigurjonsson este schimbat cu Păun.

Minutul 67: Vlădoiu acuză dureri, iar Ouzounidis este nevoit să îl schimbe cu Vătăjelu. De asemenea, Camara este schimbat cu Cîmpanu.

Minutul 63: Craiova face două schimbări. Intră Tudorie şi Căpăţînă, ies Mamut, respectiv Ivan.

Minutul 57: Camora îl întoarce elegant pe Camara şi trimite elegant cu exteriorul. Execuţia fundaşului trece puţin pe lângă poartă.

Minutul 54: GOL CFR Cluj! Ardelenii egalează, tot după o fază fixă. La un corner pe partea stângă, Burcă scoate pentru Sigurjonsson, iar islandezul trimite în forţă, Pigliacelli fiind fără replică.

Minutul 52: Ocazie mare Craiova. Mamut rămâne singur cu Bălgrădean, dar portarul lui CFR respinge cu o intervenţie artistică.

Minutul 47: Camara trimite dintr-o poziţie dificilă la Andrei Ivan, care însă dă din voleu mult peste poartă.

Minutul 46: Edi Iordănescu face două schimbări. Ies Gîdea şi Rondon, intră Costache şi Debeljuh.

Minutul 43: Manea întoarce pentru Gîdea, dar tânărul fotbalist al celor de la CFR este blocat în ultimul moment de Vlădoiu.

Minutul 31: Andrei Ivan este aproape de al doilea gol. Mijlocaşul preia o pasă excelentă de la Cicâldău, dar şutul său este blocat în ultimul moment de Camora.

Minutul 26: GOL Craiova! Lovitura de colţ rezultată aduce demarcarea lui Marius Constantin, portarul Bălgrădean respinge, dar Ivan este pe fază şi deschide scorul.

Minutul 25: Bancu încercă o centrare din interiorul careului, dar trimite defectuos însă are noroc, iar mingea îi pune mari probleme lui Bălgrădean, care respinge în corner.

Minutul 10: Şansă mare pentru CFR! Alexandru Chipciu este lansat în careu, mingea îi sare puţin şi trimite de la 7 metri peste poartă.

Minutul 6: Şi Edi Iordănescu scoate un tânăr. Joca iese, intră Chipciu.

Minutul 4: Ouzounidis îl scoate pe Mitran, care nici măcar nu a apucat să atingă mingea. În locul său intră Camara.

Minutul 3: Soares vede cartonaşul galben, după un fault din lateral la Bancu.

Minutul 1: A început partida de la Cluj!

------------------------

CFR Cluj şi U Craiova se întâlnesc pentru prima dată în play-off-ul din Casa Liga 1, sâmbătă de la ora 20:30. Partida se vede pe Look Sport +. În sezonul regular, s-au înregistrat două rezultate de 0-0 între cele două.

CFR Cluj este în formă maximă înaintea meciului direct, câştigând ambele meciuri din primele două runde ale play-off-ului, 3-0 cu Academica Clinceni şi 1-0 cu Sepsi. De partea cealaltă, oltenii au strâns doar două puncte în acest timp, în urma scorurilor de 0-0 şi 1-1, cu Sepsi, respectiv FC Botoşani.

Edi Iordănescu, antrenorul ardelenilor, se teme însă de U Craiova, a treia cea mai bună echipă la ora actuală, din Casa Liga 1. ”Ne pregătim pentru Craiova. Este uzură, sunt jocuri din 3 în 3 zile. Aici toate echipele sunt bune, competitive, în play-off. Sunt 11 meciuri în care am primit gol doar într-unul, cu FCSB.

E foarte important să te recuperezi şi regenerezi. E o echipă valoroasă Craiova. Vor veni foarte motivaţi, eu nu îi văd ieşiţi din lupta pentru titlu”, a declarat Edi Iordănescu, cu privire la Universitatea Craiova.

Distanţa dintre cele două echipe este, înaintea meciului direct, de şapte puncte, CFR Cluj are 38, iar U Craiova are 31.

Acum nu mai suntem la mâna noastră, dar vreau să văd de la toţi cei angrenaţi la meciurile cu FCSB şi CFR că murim cu ei de gât. Avem urgent nevoie de două victorii”, a spus patronul Craiovei, Mihai Rotaru, cu privire la situaţia echipei sale.

Echipele probabile:

  • CFR: Bălgrădean – Manea, Ben Yousseff, Burcă, Camora – Joca, Hoban, Păun – Deac, Debeljuh, Costache
  • Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Acka, Constantin, Bancu – Mateiu, Nistor – Mitran, Cicâldău, Cîmpanu – Tudorie
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele