Ultima oră
Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm” Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm”
”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB ”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB
Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!" Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!"
”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi ”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi
Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă” Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă”
NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid

VIDEO | Surpriză în Serie A. Juventus a remizat în deplasare cu Crotone

Serie A Publicat de Daian Cutu pe sâmbătă, 23:56
mail-share icon Email

Formaţia Juventus Torino a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scorr 1-1, cu echipa Crotone, într-un meci din etapa a patra a campionatului Italiei.

Juventus a jucat în inferioritate numerică din minutul 60, când a fost eliminat Chiesa.

Au marcat Nwankwo ’12 (penalti) pentru gazde şi Morata ’21 pentru oaspeţi.

Drăguş a fost depistat cu Covid, chiar înainte de meci
 

Denis Drăguş (21 de ani) a devenit al nouăleaucător de la Under 21 infectat cu COVID-19. Anunţul a fost făcut de clubul românului, Crotone, care a dezvăluit că atacantul are uşoare simptome, a intrat în izolare şi e sub atenta monitorizare a staff-ului tehnic.

 
„Crotone anunţă că jucătorul Denis Drăguş, care s-a întors de la naţionala României U21, a fost supus unui test de coronavirus care l-a confirmat pozitiv. Fotbalistul a fost plasat în izolare, având simptome medii, şi se află acum sub monitorizarea staff-ului medical. Clubul anunţă, de asemenea, că restul membrilor au fost testaţi negativ”, se arată într-un comunicat al celor de la Crotone. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele