Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

VIDEO | Surpriză în Serie A. Juventus a remizat în deplasare cu Crotone

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 17 oct 2020
mail-share icon Email

Formaţia Juventus Torino a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scorr 1-1, cu echipa Crotone, într-un meci din etapa a patra a campionatului Italiei.

Juventus a jucat în inferioritate numerică din minutul 60, când a fost eliminat Chiesa.

Au marcat Nwankwo ’12 (penalti) pentru gazde şi Morata ’21 pentru oaspeţi.

Drăguş a fost depistat cu Covid, chiar înainte de meci
 

Denis Drăguş (21 de ani) a devenit al nouăleaucător de la Under 21 infectat cu COVID-19. Anunţul a fost făcut de clubul românului, Crotone, care a dezvăluit că atacantul are uşoare simptome, a intrat în izolare şi e sub atenta monitorizare a staff-ului tehnic.

 
„Crotone anunţă că jucătorul Denis Drăguş, care s-a întors de la naţionala României U21, a fost supus unui test de coronavirus care l-a confirmat pozitiv. Fotbalistul a fost plasat în izolare, având simptome medii, şi se află acum sub monitorizarea staff-ului medical. Clubul anunţă, de asemenea, că restul membrilor au fost testaţi negativ”, se arată într-un comunicat al celor de la Crotone.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele