Ultima oră
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă
Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ” Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”
Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”

Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”
Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ” Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ”
Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

VIDEO | Surpriză mare în Verona – Juventus. ”Bătrâna Doamnă” a mai făcut un pas greşit în lupta pentru titlu

Juventus Publicat pe 27 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20021011/1/tw-juventus.jpg

Verona – Juventus, partidă transmisă de către Look Sport, din etapa a 24-a din Serie A s-a terminat cu scorul de 1-1.

Cristiano Ronaldo, golgheterul din Serie A, a deschis scorul pentru ”Bătrâna Doamnă” în minutul 49, după o pasă primită de la Federico Chiesa. Cu această reuşită, CR7 a ajuns la 19 goluri în campionatul Italiei, cu două mai multe decât Romelu Lukaku, cel mai bun marcator al liderului Inter Milano.

În minutul 77, Barak a adus egalarea pentru gazde din pasa lui Lazovic. Mijlocaşul ceh a ajuns la al şaselea gol stagional şi este cel mai bun marcator al Veronei.

În urma acestui rezultat, ”Bătrâna Doamnă” se clasează pe 3 în Serie A cu 46 de puncte, la trei puncte de AC Milan şi la şapte puncte de liderul Inter Milano. De cealaltă parte, Verona ocupă locul 9, cu 35 de puncte în 24 de jocuri disputate.

Românul Radu Drăguşin, fundaş central în vârstă de 19 ani, a fost rezervă neutilizată de antrenorul Andrea Pirlo.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele