Ultima oră
Dan Alexa, replică dură pentru Victor Angelescu. ”Mă aşteptam să gândească altfel ” Dan Alexa, replică dură pentru Victor Angelescu. ”Mă aşteptam să gândească altfel ”
Mbappe şi Neymar, pe viaţă la PSG! Anunţul făcut de club, după calificarea în semifinalele Champions League Mbappe şi Neymar, pe viaţă la PSG! Anunţul făcut de club, după calificarea în semifinalele Champions League
FOTO: Cum arată noua siglă a celor de la Viitorul Constanţa FOTO: Cum arată noua siglă a celor de la Viitorul Constanţa
Astăzi aflăm ţintarul Ligii 1 pentru noul sezon! Tragerea la sorţi poate fi urmărită LIVE pe pagina noastră de Facebook Astăzi aflăm ţintarul Ligii 1 pentru noul sezon! Tragerea la sorţi poate fi urmărită LIVE pe pagina noastră de Facebook
Papp a dezvăluit tot. Cum a fost convins să semneze cu Universitatea Craiova. ”A fost destul de uşor să mă convingă, mai ales că ne cunoşteam deja” Papp a dezvăluit tot. Cum a fost convins să semneze cu Universitatea Craiova. ”A fost destul de uşor să mă convingă, mai ales că ne cunoşteam deja”
Recomandări excelente, pentru o tânără speraţă FCSB. ”E un tânăr care a progresat mult în ultimul an” Recomandări excelente, pentru o tânără speraţă FCSB. ”E un tânăr care a progresat mult în ultimul an”

VIDEO | Surpriza "Profului" Andi Vasluianu: de ce şi-ar fi dorit să fie antrenor, dacă nu reuşea în actorie

Special Publicat pe 10 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19417331/1/vasluianu1.jpg

Prezent în studioul Look Sport LIVE într-o ediţie specială a emisiunii, actorul Andi Vasluianu a vorbit despre cariera sa, viaţa personală, dar şi despre modul în care actoria se intersectează cu lumea sportului.

Actorul principal din serialul "Profu", de la ProTV a surprins, precizând că şi-ar fi dorit o carieră în antrenorat, dacă nu reuşea în cinematografie.

"Fac sport, dar singur, acasă. Într-o perioadă jucam fotbal foarte mult cu colegii actori şi regizori, dar am avut o problemă şi n-am mai putut să merg la fotbal.

Mi-ar fi plăcut să fiu antrenor (dacă nu ar fi fost actor). Pentru că sunt atrat de pedagogie în esenţă. Cred că de asta îmi şi plac copiii, pentru că vreau să-i ascult pe bune şi să aflu ce-şi doresc...
", a spus Andi Vasluianu la Look Sport LIVE.

Vezi mai jos integral emisiunea Look Sport LIVE

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele