Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Surpriză uriaşă în Astra Giurgiu - Poli Iaşi! Lupta pentru salvarea de la retrogradare a fost dinamitată

Astra Giurgiu Publicat pe 2 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20153872/14/imgp5939.jpg

Politehnica Iaşi a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), Astra Giurgiu, în etapa a V-a a play-out-ului Ligii I. Ieşenii au terminat meciul în zece jucători, după eliminarea lui Plaitini, în minutul 81.

Au marcat: V. Gheorghe 76' / Onea 22', Passaglia 34'.

0-1, min.22: Onea a marcat cu un şut puternic de la 15 metri, profitând de un balon respins de un fundaş al gazdelor;

0-2, min. 34: Vanzo a centrat dintr-o lovitură liberă de pe partea stângă, Baxavanos a trimis balonul cu capul, de pe partea opusă, în faţa porţii, iar Passaglia l-a împins cu piciorul în plasă;

1-2, min. 76: Valentin Gheorghe a marcat cu un şut din interiorul careului mare, după o bună pasă primită de la Răduţ.

În minutul 38, la un corner al gazdelor, Bănescu a fost lovit la cap de Graovac, iar portarul Politehnicii Iaşi nu a mai putut continua partida, fiind schimbat cu Brânză.

Au evoluat următoarele echipe:

Astra: Lazar - Raspopovici, Graovac, Găman, David Bruno - G. Şerban (Boe-Kane 11'), Crepulja (Montini 69'), Wutrich (Krpici 37')  - Merloi (Stahl 37'), Balaure (Răduţ 46'), V. Gheorghe. Antrenor Eurgen Neagoe;

Poli Iaşi: Brănescu (Brânză 40') - Onea, Mihalache, Baxevanos, Buşu - De Iriondo (Gaitan 76'), Pasaglia - Platini, Vanzo, A. Stan (Popadiuc 10') - Duranovici. Antrenor Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Graovac 38' / Platini 60', 81', Onea 64', Buşu 81', Bânză 90'+2, Mihalalche 90'+3.

Cartonaş roşu: Platini 81'.

Arbitri: Sorin Costreie - Marius Marchidanu, Claudiu Lucaciu - Bogdan Dumitrache;

Observator: Irina Mîrţ.

Clasamentul play-out-ului: 1. Chindia Târgovişte - 33 de puncte, 2. FC Argeş - 28, 3. Gaz Metan Mediaş – 25, 4. UTA - 25, 5. Astra Giurgiu - 24, 6. FC Voluntari - 23, 7. FC Viitorul - 22, 8. Dinamo – 18, 9. Poli Iaşi - 17, 10. FC Hermannstadt - 16.

Duminică se vor mai disputa două partide în play-out: FC Voluntari – FC Hermannstadt (ora 16:00) şi FC Viitorul – FC Dinamo (ora 18:30).

Astra - Poli Iaşi 1-2 (Gheorghe 75 / Onea 22, Passaglia 34), live pe Look Sport ACUM. Echipele de start:

  • Astra: Lazar - Raspopovic, Graovac, V. Găman, David Bruno - G. Şerban, Crepulja, Wuthrich - Merloi, Balaure, V. Gheorghe
  • Poli Iaşi: Brănescu - Onea, Mihalache, Baxevanos, Buşu - De Iriondo, Passaglia - Platini, Vanzo, A. Stan - Duranovic

Min. 90 + 5: Astra - Poli Iaşi se termină 1-2!

Min. 87: Ocazie uriaşă pentru Astra! Albert Stahl trage în portarul Brînză din câţiva metri. 

Min. 80: Platini (Poli Iaşi) vede al doilea galben şi este eliminat. Meciul este din ce în ce mai aprins.

 

Min. 77: Ocazie uriaşă pentru Astra! Montini reia cu capul puţin pe lângă poarta lui Brînză. Defensiva Iaşiului a fost complet amorţită.

Min. 75: GOL ASTRA! Valentin Gheorghe finalizează cu sânge rece de această dată şi îşi readuce echipa în meci.

 

Min. 69: Schimbare la Astra Giurgiu! Montini intră în locul lui Crepulja.

Min. 63: Onea (Poli Iaşi) vede cartonaşul galben. 

Min. 60: Platini (Poli Iaşi) vede un cartonaş galben.

Min. 55: Ocazie pentru Astra! Krpic ratează dintr-o poziţie aproape ideală! 

Min. 50: Ocazie uriaşă pentru Astra! Valentin Gheorghe are o cursă de senzaţie, însă execuţia sa se duce un pic pe lângă poarta lui Brînză.

Min. 46: A început a doua repriză! Schimbare la Astra: iese Balaure, intră Răduţ.

Min. 45 + 4: La pauză Poli Iaşi conduce Astra cu 2-0!

Min. 45 + 1: Ocazie pentru Astra! Albert Stahl trage de la marginea careului, iar portarul Brînză, intrat recent, boxează balonul pentru siguranţă. 

Min. 38-40: Brănescu este grav accidentat şi a solicitat intervenţia ambulanţei. În locul său va intra Brînză. Din fericire, titularul ieşenilor a fost în stare să se ridice pe propriile picioare şi să părăsească terenul.

Min. 37: Dublă schimbare la Astra! Intră Stahl, în locul lui Merloi. De asemenea, Wuthrich este schimbat cu Krpic.

Min. 34: GOL POLI IAŞI! Passaglia marchează cu poarta goală, la o fază în care defensiva Astrei şi-a arătat limitele. Moldovenii conduc în deplasare cu 2-0.

 

Min. 22: GOL POLI IAŞI! Onea şutează în forţă, din interiorul careului, şi îl învinge pe Lazar, chiar dacă portarul naţionalei a fost pe direcţia balonului.

Min. 11: Schimbare la Poli Iaşi: Iese Antonio Stan, intră Doru Popadiuc. Schimbare şi la Astra Giurgiu: intră Boe-Kane în locul lui George Şerban. 

Min. 10: Ocazie mare pentru Astra! Brănescu parează lovitura de cap a lui Silviu Balaure şi menţine tabela intactă.

Min. 6: Şansă pentru Astra! Valentin Gheorghe finalizează defectuos de la 22-23 de metri.

Min. 5: Şansă pentru Astra! Găman trage de la distanţă pe deasupra porţii lui Brănescu. 

Min. 1: A început meciul!


Partida dintre Astra Giurgiu şi Poli Iaşi se joacă astăzi, de la ora 13:30, în direct la Look Sport. Cele mai importante faze ale meciului contând pentru etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 1 vor fi redate în regim live video de către site-ul www.looksport.ro.

Poli Iaşi se află într-o situaţie critică. Cu trei înfrângeri consecutive în Liga 1, moldovenii sunt la patru puncte distanţă de Dinamo, ultima echipă clasată pe un loc de baraj. Nici la Astra Giurgiu situaţia nu este tocmai roz. ”Astralii” se află la patru puncte de FC Argeş, locul 8 care duce la barajul pentru Conference League, dar şi la doar două puncte peste Viitorul, care în acest moment se clasează pe o poziţie care duce la barajul cu echipele din eşalonul secund.

Astra Giurgiu s-a impus în ambele meciuri ale sezonului regular: în tur, pe teren propriu, cu 4-0, iar în retur, în Copou, cu 3-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri