Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

VIDEO | Surpriză uriaşă în primul meci din optimile Cupei României! ACSO Filiaşi s-a calificat în sferturile competiţiei

Cupa României Publicat pe 26 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20443852/1/filiasifbbb.jpg

ACSO Filiaşi din Liga a 3-a s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, după exceutarea loviturilor de departajare, echipa din Liga a 2-a FC Hermannstadt. După 90 de minute de joc, scorul a fost 1-1 (1-1). După 120 de minute, scorul a fost 2-2.

La penaltiuri, echipa din Filiaşi s-a impus cu 4-3.

  • Au marcat: Rocoveanu '44, Ion Creţu '118 / Sîntean '3, Călin Popescu '107.
  • La loviturile de departajare, au ratat Vâlcică, Armăşelu / Sîntean, Antoche, Mino Sota.
  • Au înscris: Fotescu, Calu, Ionuţ Zamfir, Alin Şerban / Bucuroiu, Pantea, Petrişor Petrescu.

Marţi, se mai joacă meciurile Gaz Metan Mediaş – Chindia Târgovişte, ora 18.00, şi Dinamo – FC Argeş, ora 21.00. Miercuri, este programată întâlnirea Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova, ora 18.00

Ultimele trei partide vor avea loc joi: FC Buzău – Dunărea Călăraşi, ora 15.00, U Craiova 1948 – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ora 18.00, Politehnica Timişoara – FC Rapid 1923, ora 21.00.

În ceea ce priveşte meciul FC Voluntari – FCSB, clubul oaspete a informat Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a se prezenta la joc, motiv pentru care partida nu se va disputa. Cazul va fi judecat la Comisia de Disciplină a FRF.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele