Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

VIDEO | TĂNASE ŞI MAN AU ADUS FERICIREA PENTRU FCSB, IAR ECHIPA LUI BECALI SE APROPIE AMENINŢĂTOR DE LIDER

Video Publicat pe 3 dec 2019
mail-share icon Email

FCSB a reuşit să se impună la Iaşi, 2-1, într-un meci din Liga 1 transmis în direct de Look Plus. Moldovenii au deschis scorul după exact un sfert de oră prin Cristea, fotbalist trecut în tinereţe pe la FCSB, însă bucureştenii au egalat după alte 15 minute, când Tănase a scos un penalty acordat uşor de Istvan Kovacs, după un duel cu Breeveld. Tot Tănase a transformat, iar cele două echipe au intrat la egalitate la cabine.

În repriza secundă ambele echipe au trecut pe lângă gol, fără să reuşească să concretizeze ocaziile avute, dar când se părea că meciul se duce spre o remiză echitabilă FCSB a lovit din nou prin Dennis Man (minutul 90+2) şi a plecat cu toate punctele puse în joc din capitala Moldovei.

După acest succes, FCSB face 30 de puncte şi se menţine pe locul 6, ultimul care duce în play-off, dar se distanţează de pricipalele urmăritoare. Totodată, echipa lui Gigi Becali se apropie periculos de liderul CFR, distanţa dintre cele două echipe fiind acum de numai 5 puncte. De cealaltă parte, Iaşul pare că se îndepărtează definitiv de play-off, iar moldovenii încep să-şi facă de acum griji pentru ceea ce va urma.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele