VIDEO | TĂNASE ȘI MAN AU ADUS FERICIREA PENTRU FCSB, IAR ECHIPA LUI BECALI SE APROPIE AMENINȚĂTOR DE LIDER - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

VIDEO | TĂNASE ȘI MAN AU ADUS FERICIREA PENTRU FCSB, IAR ECHIPA LUI BECALI SE APROPIE AMENINȚĂTOR DE LIDER

FCSB a reușit să se impună la Iași, 2-1, într-un meci din Liga 1 transmis în direct de Look Plus. Moldovenii au deschis scorul după exact un sfert de oră prin Cristea, fotbalist trecut în tinerețe pe la FCSB, însă bucureștenii au egalat după alte 15 minute, când Tănase a scos un penalty acordat ușor de Istvan Kovacs, după un duel cu Breeveld. Tot Tănase a transformat, iar cele două echipe au intrat la egalitate la cabine.

În repriza secundă ambele echipe au trecut pe lângă gol, fără să reușească să concretizeze ocaziile avute, dar când se părea că meciul se duce spre o remiză echitabilă FCSB a lovit din nou prin Dennis Man (minutul 90+2) și a plecat cu toate punctele puse în joc din capitala Moldovei.

După acest succes, FCSB face 30 de puncte și se menține pe locul 6, ultimul care duce în play-off, dar se distanțează de pricipalele urmăritoare. Totodată, echipa lui Gigi Becali se apropie periculos de liderul CFR, distanța dintre cele două echipe fiind acum de numai 5 puncte. De cealaltă parte, Iașul pare că se îndepărtează definitiv de play-off, iar moldovenii încep să-și facă de acum griji pentru ceea ce va urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine