Ultima oră
Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. S-a marcat din nou LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. S-a marcat din nou
Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României

VIDEO | Tătăruşanu, decisiv pentru Milan în Cupa Italiei! Portarul român a apărat o lovitură de departajare în meciul cu Torino

AC Milan Publicat pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/19874536/5/tatarusanu.jpg

AC Milan s-a impus pe teren propriu în primul meci din optimile Cupei Italiei, 5-4 cu Torino, după executarea loviturilor de departajare. La finele primelor 90 de minute de joc tabela arăta 0-0 şi a rămas încremenită astfel şi după cele două reprize de prelungiri.

Cu Ciprian Tătăruşanu titular după mult timp, milanezii au pus presiune pe adversar încă din startul partidei, iar ocaziile s-au succedat la poarta lui Milinkovic-Savic. Însă Torino, echipă care ocupă în Serie A abia locul 18, retrogradabil, a învăţat multe din precedenta deplasare pe „San Siro”, când a fost învinsă clar cu 2-0, în urmă cu numai câteva zile, iar de această dată a stat bine în teren.

Ibrahimovic, Kalulu, Leao, Dalot şi Diaz au ratat rând pe rând marile ocazii ale rossonerilor, care au atacat în valuri, fără a reuşi să marcheze timp de 90 de minute. În prelungiri, Milan a continuat să domine categoric, însă a făcut-o haotic, fără a reuşi să mai pericliteze poarta adeversarilor.

Aşa s-a ajuns la executarea penalty-urilor. Pentru Torino au marcat Belotti, Lukic, Lyanco şi Milinkovic-Savic, dar a ratat Rincon, a cărui execuţie de la punctul cu var a fost apărată de Tătăruşanu.

Pentru Milan au marcat toţi executanţii de penalty-uri, adică Kessie, Hernandez, Tonali, Romagnoli şi Calhanoglu. S-a terminat 5-4 pentru gazde.

În sferturile de finală ale Cupei Italiei, AC Milan va înfrunta învingătoarea meciului dintre Inter şi Fiorentina, care se joacă miercuri de la ora 16.00.

Celelalte partide din optimile Cupei Italiei sunt transmise de posturile Look:

Miercuri

Fiorentina - Inter, miercuri, de la ora 16.00, în direct pe Look Sport 2

Juventus - Genoa, miercuri, de la ora 21.45, în direct pe Look Sport+

Joi

Sassuolo - SPAL, joi, de la ora 16.30, în direct pe Look Sport 2

Atalanta - Cagliari, joi, de la ora 22.15, în direct pe Look Sport+

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/19874536/6/tata-milan.jpg

 


UPDATE 00:16 După 120 de minute, scorul este tot 0-0! Vor urma loviturile de departajare, iar Tătăruşanu poate contribui la calificarea lui AC Milan în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

UPDATE 00:00 A început a doua repriză de prelungiri, iar scorul este în continuare 0-0. Milan este echipa mai insistentă şi încearcă să evite loviturile de la 11 metri.

UPDATE 23:55 Tătăruşanu a avut o intervenţie bună, în minutul 93. Portarul român a reţinut şutul în forţă al lui Andrea Belotti.

UPDATE 23:40 S-au încheiat cele 90 de minute! Scorul este 0-0. Urmează cele două reprize de prelungiri.

UPDATE 23:25 Veste proastă pentru AC Milan, dar bună pentru Ciprian Tătăruşanu! Portarul Gianluigi Donnarumma, aflat pe banca de rezerve, a primit cartonaşul roşu pentru proteste şi va fi suspendat.

UPDATE 22:30 La pauză, scorul este egal, 0-0. Tătăruşanu o avut o singură fază periculoasă de gestionat, în minutul 38.

UPDATE 20:50 Portarul Ciprian Tătăruşanu este titular la AC Milan! Ultimul meci jucat de Tătăruşanu datează din 10 decembrie, în Europa League, cu Sparta Praga.

 

Iată şi echipa de start a oaspeţilor de la Torino:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/19874536/4/torino-echipa.jpg


AC Milan şi Torino deschid seria transmisiunilor din faza optimilor Cupei Italiei, pe Look Sport. Cele două echipe s-au întâlnit de curând în Serie A, tot pe „San Siro”, iar gazdele s-au impus la pas. De altfel, în campionat diferenţa dintre cele două echipe este una imensă. Milan este lider cu 40 de puncte, în vreme ce Torino e antepenultima şi are abia 12 puncte.

Cu toate acestea, în Cupă nu este exclusă o mare surpriză. Marţi, datele problemei vor sta altfel, iar piemontezii vor încerca să dea lovitura şi să-şi ia revanşa, chiar dacă pornesc cu şansa a doua.

Televiziunile Look Sport vor transmite în cursul acestei săptămâni şi alte patru partide din „optimile” Cupei Italiei. Iată programul complet al transmisiunilor:

Miercuri

  • Fiorentina - Inter, miercuri, de la ora 16.00, în direct pe Look Sport 2
  • Juventus - Genoa, miercuri, de la ora 21.45, în direct pe Look Sport+

Joi

  • Sassuolo - SPAL, joi, de la ora 16.30, în direct pe Look Sport 2
  • Atalanta - Cagliari, joi, de la ora 22.15, în direct pe Look Sport+

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele